Bulvár

Kék hírek: szempillaspirált és fogyókúrás tablettát akartak lopni

Kék hírek: szempillaspirált és fogyókúrás tablettát akartak lopni

2010. január 19., kedd
Kék hírek: szempillaspirált és fogyókúrás tablettát akartak lopni

Szempillaspirál, sebtapasz, valamint fogyókúrás tabletta lett volna a zsákmánya annak a két fiatal nőnek, akik az egyik hipermarketben akartak fizetés nélkül távozni. Az áruház éber őrei azonban felfigyeltek rájuk és tervükre, így értesítették a rendőrséget, a járőrök kiérkezéséig pedig visszatartották őket – tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Bár az ellopni kívánt termékeket tekintve úgy látszik, a két nő adhatott magára és külsejére, a büntetőeljárás során azonban lesz idejük elgondolkodni azon, hogy a szép megjelenésnek bizony mindenképpen ára van. Egy szemfüles szemtanúnak köszönhetően sikerült tetten érni egy gépkocsi-feltörőt is hétfőn késő este. A szemtanú épp hazafelé tartott, amikor észrevette, hogy egy parkoló Suzuki ajtaját valaki feszegeti. Azonnal értesítette a rendőrséget, ennek köszönhetően a gépkocsi-feltörő a járműből kiszállva épp a kiérkező járőrök karjaiba futott. A férfit előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Mint kiderült, nem először volt dolga a hatósággal, kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.