Bulvár

Bombariadó a Gyík utcai szakiskolában – nem volt bomba

Bombariadó a Gyík utcai szakiskolában – nem volt bomba

2009. december 14., hétfő
Bombariadó a Gyík utcai szakiskolában – nem volt bomba

Bombariadó volt ma reggel Szegeden. Egy férfi telefonált a rendőrség ügyeletére, hogy bomba van a Gyík utcai szakiskolában – tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A rendőrség a bejelentést követően a helyszínre vonult, az épület környékét lezárta, az iskolát kiürítette, majd a bombakereső kutyával megkezdték a helyiségek átvizsgálását. A lezárás a járműforgalmat nem akadályozza. Az épület átvizsgálásával párhuzamosan a rendőrség megkezdte azokat az intézkedéseket is, melyek az elkövető személyének megállapítására irányulnak. A Szegedi Rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés vétség gyanúja alapján indított az ügyben büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. A rendőrség későbbi tájékoztatása szerint nem találtak bombát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.