Sport

SZVSE-Gyálarét: az edző haja bánta az újabb győzelmet

SZVSE-Gyálarét: az edző haja bánta az újabb győzelmet

2009. október 12., hétfő
SZVSE-Gyálarét: az edző haja bánta az újabb győzelmet
Sorozatban hatodik mérkőzését nyerte meg a SZVSE-Gyálarét a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban, így továbbra is tartja a lépést a Csongráddal és a Sándorfalvával – a két éllovas szintén begyűjtötte a három pontot a hétvégén.

A játékosok körülállták

Sahin-Tóth Dezsőt

az öltözőben, s kopaszra borotválták a vezetőedző fejét. Mindez a SZVSE-Gyálarét – Tiszasziget mérkőzést követően történt vasárnap, miután a hazai együttes 3-0-ra hozta a találkozót. A szakember korábban ígéretet tett: ha a vasutasok képesek lesznek zsinórban hat bajnoki találkozón diadalmaskodni, akkor ő bizony megszabadul hajkoronájától. Nos, állta szavát, így most egy ideig nem kell majd fodrászhoz járnia – gondolkodhat viszont egy újabb fogadalmon... De félre a tréfát, hiszen a SZVSE és a Tiszasziget vasárnap délutáni, gyálaréti mérkőzése csöppet sem a könnyed humorról, sokkal inkább a kőkemény ütközésekről és az indulatokról marad majd emlékezetes. A középmezőnyhöz tartozó vendégek agresszivitással próbálták ugyanis ellensúlyozni a tabella harmadik helyen álló hazai gárda nagyobb tudását. A Tiszasziget játéka sajnos nem egyszer a sportszerűtlenség határát súrolta, a kispad sem hatott oda a fegyelmezés érdekében, s

Hegyi

sporttárs nem volt mindig a helyzet magaslatán, így több tömegjelenet is kialakult a pályán. Leginkább

Hegyesi Zsoltot

faragták a látogatók, a SZVSE-Gyálarét erősségét végül le is kellett cserélni, hiszen stoplival véresre szántották a sípcsontját. Ami a meccs valódi, labdarúgórészét illeti, az esélyes végig fölényben futballozott, jóval többet támadott, s lehetőségeiből hármat értékesítve magabiztosan tartotta otthon a pontokat. A 3. percben

Virág István

egy szép fejessel szerzett vezetést, a második játékrészben pedig a két gólfelelős, Hegyesi Zsolt és

Völgyi Roland

(11-esből) növelte tovább az előnyt. A SZVSE-Gyálarét kilenc fordulót követően a 24 pontos Csongrád és a 23 pontos Sándorfalva mögött 21 ponttal áll a tabellán úgy, hogy egy meccsel kevesebbet játszott, mint a két nagy rivális. A következő fordulóban tovább erősíthető a kiváló pozíció, miközben ugyanis vasárnap a Sándorfalva és a Csongrád az őszi szezon rangadóját vívja, addig Udvariék a pillanatnyilag utolsó helyezett Csanádpalotához látogatnak: a találkozót szombaton 14.30-as kezdéssel rendezik meg.

A labdarúgó megyei I. osztály 9. fordulójában:

SZVSE-Gyálarét – Tiszasziget-Károlyi 3-0 (1-0).

Gyálarét, 300 néző. Vezette: Hegyi. SZVSE-Gyálarét: Udvari – Szőri (Boros), Hegyesi Á., Virág, Ágoston – Dürgő, István, Hegyesi Zs. (Magyar), Simon – Völgyi, Mangó (Marsal). Edzők: Sahin-Tóth Dezső, Kozma Zoltán, Papp Róbert. Tiszasziget-Károlyi: Flórián – Borbola, Gémes, Borbás (Kozma), Illés (Tóth), Jaksa, Szűcs T., Juhász, Veress, Szalma (Papp), Szűcs G. Edző: Koczkás Zoltán. Gólszerzők: Virág, Hegyesi Zs., Völgyi (11-esből). Kiállítva: Gémes. Sahin-Tóth Dezső:

„Elég sok gonddal küszködtünk a héten, hiszen Szigeti Tamás és Földeák Gábor bokasérülés miatt dőlt ki, Bacsa Andrást pedig lázas betegsége miatt nem léphetett pályára. Igyekeztünk megint kicsit átforgatni a csapatot, részben fegyelmezési céllal, hiszen célunk, hogy mindig azok a játékosok kapjanak lehetőséget, akik a legjobb állapotban vannak, s akik az edzéseken a legmegfelelőbb hozzáállást mutatják. Sokat támadtunk, uraltuk a mérkőzést, megérdemelten nyertünk a néha túlzottan is agresszív ellenféllel szemben. Együttesemből Szőri Zsolt, Ágoston Péter, István András és Hegyesi Zsolt nyújtott átlagon felüli teljesítményt.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.