Közélet

Új megálló az 1V villamospótló autóbusz útvonalán

Új megálló az 1V villamospótló autóbusz útvonalán

2009. szeptember 12., szombat
Új megálló az 1V villamospótló autóbusz útvonalán

Szeptember 14-től a Szatymazi utcában a Puskás utcánál is lesz megállója az 1V villamospótló autóbusznak - tájékoztat az SzKT sajtóközleménye.

A tapasztalatok és lakossági kérések alapján több módosításra került sor az 1-es villamosvonal felújítása miatt augusztus végén bevezetett ideiglenes forgalmi rendben. Ennek részeként 2009. szeptember 14-től a Szatymazi utcában a Puskás utcánál is lesz megállója az 1V villamospótló autóbusznak. Az 1V villamospótló busz új menetrendje a megállókban és az SzKT honlapján érhető el. Lakossági kérésre egyenesen áthajthatnak az autósok a Szatymazi utcán a Puskás és a Kukovecz Nana utcánál. A gyalogos közlekedés biztonságának fokozása érdekében „Gyermekek” veszélyt jelző táblákat helyeztek el a Szatymazi és a Damjanich utcánál, valamint zebrát is terveznek. Szintén lakossági igény teljesült azzal, hogy a Rókusi körútról jobbra be lehet kanyarodni a Körtöltés utcára. További változás, hogy egyirányúsításra került a Vadász utca. A nagykörúton, a Csongrádi sugárúton és a Rókusi körúton újabb, megerősítő terelőtáblákat tettek ki az átmenő személyautó-forgalom számára. Az ideiglenes forgalmi rend működését folyamatosan figyelik - tudtuk meg a közleményből. Aktuális közlekedési információk: www.ujpalyan.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.