Bulvár

Rablókat keresnek - fantomképek

Rablókat keresnek - fantomképek

2009. szeptember 24., csütörtök
Rablókat keresnek - fantomképek
Több rablás is történt a közelmúltban Szegeden a Rókusi körúton lévő hipermarket és a környezetében kialakított lakópark közelében. A feltételezett elkövetőkről fantomkép készült, valamint a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek - tudatja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleménye. A legutolsó eset szeptember 9-én történt. A déli órákban két fiatal férfi támadt meg egy iskolából hazatérő gyermekkorú fiút a Nyitra utcában és megfenyegették, hogy megverik, ha nem adja át a telefonját és nem mondja meg annak PIN-kódját. A sértett félelmében eleget tett a követelésnek. A bűncselekmény két feltételezett elkövetőiről fantomkép készült, valamint a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 50 ezer nyomravezetői díjat ajánlott fel. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető(k) személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető(k) közvetlenül azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi.
A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett. A rendőrség kéri, hogy aki az elkövetőkről információval rendelkezik, hívja a Szegedi Rendőrkapitányságot a 107-es segélyhívószámon, vagy a telefontanút a 80/555-111-es számon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.