Bulvár

Lopás a kórházban

Lopás a kórházban

2009. augusztus 25., kedd
Lopás a kórházban

Volt szobatársának mobiltelefonjával és az ő kislányának pulóverével távozott az egyik szegedi egészségügyi intézményből egy nő, miután hazaengedték őket – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Tegnap délután az egyik kórházból érkezett bejelentés a Szegedi Rendőrkapitányság ügyeletére, mely szerint a biztonsági szolgálat visszatart egy házaspárt és három gyerekét, akik gyógykezelést követően távozáskor magukhoz vették a volt szobatárs mobiltelefonját és egy kislány pulóverét. A helyszínre érkező rendőrök átvizsgálták a család autóját és ruházatát, amiből elő is kerültek az értékek. A gyanúsítottak kihallgatásuk során tagadták, hogy bűncselekményt követtek volna el. Állításuk szerint véletlenül tették el más telefonját és pulóverét. A Szegedi Rendőrkapitányságon lopás miatt indult ellenük büntetőeljárás – közölte a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.