Sport

Hátország: nem bírt a Csongráddal a SZVSE-ifi

Hátország: nem bírt a Csongráddal a SZVSE-ifi

2009. augusztus 25., kedd
Hátország: nem bírt a Csongráddal a SZVSE-ifi

Miközben a felnőttek bravúros győzelmet arattak a Csongrád elleni megye I-es rangadón, a SZVSE-Gyálarét bajnoki címvédő ifjúsági csapata vereséget szenvedett látogatójától.

Az 1. fordulóban Röszkén győzött 8-1-re

Fülöp László

együttese, a folytatás már kevésbé sikerült a vasutas fiatalok számára: hazai pályán maradtak alul a Csongráddal szemben. A találkozót a fordulást követően döntötték el a vendégek. Az első félidő kiegyenlített játéka után a második játékrészben mindkét csapat cseréiben bízott, a csongrádi csapatnak jobban bejöttek a változtatások, a pontatlanul, kapkodva játszó Tisza-partiak felett megérdemelten arattak győzelmet. A szegedi fiatalok játékát ezúttal mindössze

Magony

sárga lapja tette színessé.

A megyei I. osztályú ifjúsági bajnokság 2. fordulójában:

SZVSE-Gyálarét – Csongrád TSE 0-2 (0-0). Gyálarét.

SZVSE: Csobán R. – Csobán K., Bálint, Lukács (Kiss), Magony, Fábián, Strack, Vincze, Kis (Galovszky), Megyeri (Daróczi), Mészáros (Kozma). Edző: Fülöp László. Csongrád TSE: Szél – Kovács (Szabó), Cseh (Tari), Laza (Horváth), Sándor (Szőrfi), Bálint, Kovács (Blázsik), Birk, Versegi, Boldog (Csányi), Szabó. Edző: Dósa-Rácz Pál. Gól: Boldog (48'), Szőrfi (75').

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.