Közélet

Egyedi megoldások miniszteri villára

Egyedi megoldások miniszteri villára

2009. augusztus 13., csütörtök
Egyedi megoldások miniszteri villára

A honvédelmi miniszter tihanyi luxusvillája építésekor több trükkös megoldást is alkalmaztak, hogy a helyi rendelet ellenére mégis kétszintes nyaralót emelhessenek a Balaton mellett – számolt be az ügyről a Magyar Nemzet.

A Dióshegy tetejére épített ingatlan legfeljebb 87 négyzetméter alapterületű és földszintes lehetett volna – ezzel szemben a balatoni panorámában kétszintes, csaknem száz négyzetméteres luxusvillából gyönyörködhet

Szekeres Imre

és felesége, mivel a lap szerint a terepszint alá süllyesztették és így alagsorként fogadtatták el a helyi önkormányzattal az alsó szintet. Az MSZP elnökhelyettese az ingatlan áráról annyit árult el, hogy azt felesége és saját maga adózott jövedelméből építtették, az APEH-nél önmaga által kért vagyongyarapodási vizsgálat pedig jogszerűnek találta a miniszter vagyongyarapodását. A témáról a mai (csütörtöki) Magyar Nemzetben olvashatók további részletek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.