Közélet

Lendvai: Az MSZP mélyrepülése az őszödi beszéddel kezdődött

Lendvai: Az MSZP mélyrepülése az őszödi beszéddel kezdődött

2009. június 27., szombat
Lendvai: Az MSZP mélyrepülése az őszödi beszéddel kezdődött

A szocialista párt elnöke szerint az őszödi beszéddel az volt a probléma, hogy nem a nyilvánosság előtt mondta el Gyurcsány Ferenc – hangzott el az InfoRádió műsorában. Lendvai Ildikó szerint a 2006-os választási kampányában az MSZP is teljesíthetetlen ígéreteket tett.

Az ország lakosságát igazán az döbbentette meg, hogy az őszödi beszédből kellett szembesülnie a választás előtt elhangzott óriási ígéretek és a valóság között a korábbi túlköltekezés miatt tátongó szakadékkal – fogalmazta meg

Lendvai Ildikó

, aki úgy vélte,

Gyurcsány Ferenc

beszédével az volt a gond, hogy nem nyilvánosság előtt hangzott el. A pártelnök szerint a 2006-os választási kampány során egy párt sem adott valós kormányprogramot, a szocialisták is többet ígértek a megvalósíthatónál. Lendvai úgy gondolja, az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülésétől kezdődött meg az MSZP iránti bizalom azóta is tartó csökkenése.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.