Sporthétvége: Csaták az érmekért

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Újra összecsapnak a hazai férfi kézilabda gigászai! A szegedi sportos hétvége csúcspontját az MKB Veszprém és a Pick Szeged döntőjének első összecsapása jelenti, de nagyon szorítsunk a HPQ röplabdásainak is, hiszen ha meg akarják kaparintani a bronzérmet, többször már nem hibázhatnak.

Kézilabda: Indul a harc az aranyért

A Budapest Bank Férfi Kézilabdaligában az előzete várakozásoknak megfelelően az MKB Veszprém és a Pick Szeged került be a fináléba. A párharc három nyert mérkőzésig tart. Az első összecsapásra szombaton 20.15-kor órakor kerül sor a Veszprém Arénában. Részletes beharangozónkat itt olvashatják.

Röplabda: Életben tartani a reményt

A férfi röplabda NB I-es ligabajnokság bronzcsatájában rosszul kezdett a HPQ Szeged: a MAFC előbb újszegedi sikerével elvette a pályaelőnyt Csíkoséktól, majd a fővárosban is simán győzött, így egy lépésre került a harmadik helytől. A Szeged már csak úgy érhet oda a dobogóra, ha háromból háromszor veri riválisát. Először vasárnap 16 órától az újszegedi sportcsarnokban kellene két vállra fektetni a MAFC-ot.

Vízilabda: Az 5. hely nyugalmával

Túl nagy feladatok már nem várnak a LEN-kupa-győztes Szeged Betonra a férfi vízilabda OB I 5-8. helyéért folyó rájátszásban. Négy meccsen aratott négy győzelmével a Kásás-legénység bebiztosította magának az 5. helyet, így a jövő évi LEN-kupa-szereplés jogát. Két körrel a vége előtt a Betonnak 24, az UTE-nak 13, a Pécsnek 12, a BVSC-nek 4 pontja van a középházban. Varga Tamásék szombaton 16.30-kor Pécsett ugranak majd vízbe – s természetesen nem szeretnének pont nélkül kikászálódni a medence partjára.

Asztalitenisz: Esélyesként fogadja a Floratom a Tatabányát

A férfi asztalitenisz extraliga 17. fordulójában hazai pályán szerepel a Floratom Szeged. Lukács Leventéék szombaton 11 órától a korábbi Móricz-iskolában (Újszeged, Déryné utca) a Spar SE I. Tatabányát látják vendégül. A mérkőzés esélyese a tabella hatodik helyén tanyázó Szeged – a tatabányaiak a sereghajtó szerepébe kényszerültek…

A további szegedi program:

Sportuszoda:
május 16., 10.30:  SZVPS – OSC serdülő vízilabda-mérkőzés

Városi stadion, labdarúgópályák:
május 16., 11.00: Tisza Volán SC – Honvéd Kft. U15 labdarúgó-mérkőzés
május 16., 13.00: Tisza Volán SC – Honvéd Kft. U13 labdarúgó-mérkőzés
május 16., 09.00: Tisza Volán SC – Algyő SK U19/B labdarúgó-mérkőzés
május 16., 11.00: Tisza Volán SC – Algyő SK U16 labdarúgó-mérkőzés
május 16., 17.00: FK 1899 Szeged – Kübekháza SE  megye III. osztályú labdarúgó-mérkőzés
május 17., 13.00: Tisza Volán SC – Makó U19  labdarúgó-mérkőzés
május 17., 15.00: Tisza Volán SC – Makó U17 labdarúgó-mérkőzés
május 17., 11.00: Fit World Szeged – Százhalombatta NB I rögbimérkőzés

Kisstadion:

május 16., 10.00: Tisza Volán SC –UTC  előkészítő labdarúgó-mérkőzés
május 17., 08.00: Kisstadion Kupa (kispályás labdarúgókupa)

Előző sztori

Szeretetszolgálat: „…kis dolgokat, nagy szeretettel…”

Következő sztori

Karikatúrák a múzeumban