Sport

Újra edzésbe állhatott Gahwagi Nebil

Újra edzésbe állhatott Gahwagi Nebil

2008. szeptember 30., kedd
Újra edzésbe állhatott Gahwagi Nebil

Mint arról korábban portálunk is hírt adott, szeptember 2-án egy edzésen rosszul lett a Diósgyőri VTK 19 esztendős labdarúgója, Gahwagi Nebil. A nyáron több társát követve a Tisza Volán SC-ből az NB I-es klubhoz igazolt, szegedi nevelésű, tehetséges középpályást a Sportkórházban is kivizsgálták, s mivel az eredményei jók lettek, jelen állás szerint úgy tűnik, nincs akadálya sportpályafutása folytatásának.

Gahwagi Nebil

hétfőn csatlakozott a társaihoz, s kezdte újra a tréningeket csaknem egy hónapnyi kihagyást és orvosi ellenőrzések sorát követően. „Minden létező vizsgálatot elvégeztek rajtam, a korábban három naposra tervezett kivizsgálásból két hét lett. A normálistól sűrűbb volt a vérem, és a vörösvérsejtszámom is magasabb volt a kelleténél, de ennek nem tudják a pontos okát. A terheléses vizsgálat eredménye jó lett, így az a döntés született, hogy folytathatom az élsportot. Tegnap már a csapattal edzettem, nagyon jó volt újra labdába érni, és együtt lenni a többiekkel. Két héten át folyamatosan kell terhelni a szervezetemet, aztán vissza kell mennem kontrollra. Szeretnék mihamarabb pályára lépni, akár már 2-3 hét múlva is!” – nyilatkozta kedden

a DVTK honlapjának

a fiatal labdarúgó. A SZEGEDma.hu szerkesztősége további jó egészséget és sportsikereket kíván Nebilnek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.