Szórakozás

SZIN: vonatozó Guiness-rekordra készülnek

SZIN: vonatozó Guiness-rekordra készülnek

2008. augusztus 18., hétfő
SZIN: vonatozó Guiness-rekordra készülnek

Rekorddöntő vonatozásra készülnek az augusztus 27-én kezdődő Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN). A nyárbúcsúztató fesztiválon a tavaly szintén a csongrádi megyeszékhelyen megszületett magyar csúcsot szeretnének megdönteni, akkor 662 egymás vállát fogó egyetemista "gördült végig" a belvároson.

A hivatalosan a leghosszabb, összekapaszkodott személyekből álló mozgó sor nevet viselő rekord megdöntésén együtt munkálkodik az idén negyvenedik születésnapját ünneplő fesztivál szervezőcsapata és a MÁV-START Zrt. - közölte

Szentes Bíró Ferenc

, a vasúttársaság területi kommunikációs vezetője. Azért, hogy minél több fiatal vonatozhasson a szegedi Partfürdőn, a cég akciót hirdet a Szegedre vasúttal érkezőknek: az, aki a fesztiválon a MÁV-START Zrt. standján felmutatja vasúti menetjegyét, minden megtett 100 kilométer mellé száz forint értékű utazás kupont kap - tudatta a szakember. A SZIN szervezői azonban nem csak az utazás kapcsán népszerűsítik

a környezettudatos gondolkodást és cselekvést

, a fesztiválon a sört visszaváltható korsóból kortyolhatják a vendégek, a harapnivalót biológiailag lebomló étkezési eszközökkel fogyaszthatják el, s természetesen idén is működik a szelektív hulladékgyűjtő rendszer a Tisza-parti rendezvényen.

Az ötnapos fesztiválon

többek között föllép a Morcheeba, a Mattafix, a Within Temptation, a Backyard Babies, a hazai kedvencek közül pedig a Kispál és a Borz, a Tankcsapda, a HS7 , a Barabás Lőrinc Eklektric és a Kaukázus is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.