Sport

Labdarúgás: Volán-vereség az Arad ellen

Labdarúgás: Volán-vereség az Arad ellen

2008. augusztus 4., hétfő
Labdarúgás: Volán-vereség az Arad ellen

Fotók: Gémes Sándor

Lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését a Tisza Volán SC labdarúgócsapata. Vasárnaptól már élesben folyik a harc, immár bajnoki pontokért zajlik majd a küzdelem.

Hétfőn este a romániai harmadosztályú Arad együttesét fogadta az NB III Alföld csoport hétvégi rajtjára készülő szegedi gárda. Erős ellenfél várt tehát a Buchholcz-fiúkra, akik eddigi találkozóikon rendre Csongrád megyei I. osztályú alakulatokkal mérték össze erejüket. A mérkőzést végül 1-0-s félidő után 2-0-ra nyerték a vendégek a Felső Tisza parti stadionban, így a Volán két győzelem mellett négy vereséggel zárta a felkészülési időszakot. Mivel az utóbbi hetek azt mutatták, elsősorban a támadójátékkal akadnak gondok, az Arad ellen ezen próbáltak csiszolni a szegediek:

Mórocz Zsolt

például lecseréléséig a megszokottnál egy sorral feljebb szerepelt.

Buchholcz Gábor

vezetőedző az Arad elleni mérkőzést követően úgy nyilatkozott a SZEGEDma.hu-nak, a szombati,

Dorozsma elleni vereséghez

képest látott előrelépést csapata játékában. "Sokkal nagyobb akarással játszottak a fiúk, nem ijedtek meg az ellenféltől, hanem felvették a kesztyűt. Legalább annyi helyzetet alakítottunk ki, mint az aradiak, de a befejezésekkel sajnos továbbra is hadilábon állunk. Gőzerővel készülünk a bajnokságra, nagyon kíváncsi vagyok, a tétmeccsek mit hoznak majd ki fiatal játékosaimból. A tesztmeccseken látottak alapján lassan körvonalazódik előttem a kezdőcsapat, ám sajnos továbbra is vannak nehézségeink:

Garamvölgyi, Bárdosi és Szlobodnyik

is sérült,

Laczkó

pedig kedden Olaszországba utazik próbajátékra - nem tudom, közülük kire számíthatok majd a hétvégén" - mondta a mester. Vasárnap az NB III rajtján idegenbe, a Hódmezővásárhelyi FC-hez utaznak Móroczék, a mérkőzés 17 órakor kezdődik.

Tisza Volán SC - Arad (romániai) 0-2 (0-1)

Tisza Volán SC:

Dongó - Vida (Herczeg), Udvari, Grünwald, Barna (Papp) - Szilágyi,

Mórocz

(Nagy Zs.) - Török (Mészáros), Kazi (Vágó), Beretka - Baji

. Vezetőedző: Buchholcz Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.