Sport

Labdarúgó NB III: rajt megyei rangadóval?

Labdarúgó NB III: rajt megyei rangadóval?

2008. július 24., csütörtök
Labdarúgó NB III: rajt megyei rangadóval?

A Magyar Labdarúgó-szövetségben elkészítették a Winner Sport NB III Alföld csoportjának beosztását, illetve előzetes sorsolását. A tervezetet ma délután hagyja jóvá Szegeden a versenyrendezési bizottság.

Az

előzetes sorolás szerint

a szegedi Tisza Volán SC az első fordulóban, augusztus 10-én (vasárnap) 17 órától a Hódmezővásárhelyi FC otthonában lép pályára. A Volán a hetedik, a Vásárhely a tizenegyedik helyen végzett az előző kiírásban.

Buchholcz Gábor

tanítványai augusztus 16-án mutatkoznak be hazai közönség előtt: ekkor az Érdi VSE látogat Szegedre. A Volán a továbbiakban is szombaton játssza majd hazai találkozóit. Az Alföld csoport mezőnye komoly átalakuláson ment keresztül, a tavalyi mezőnyből gyakorlatilag kilencen maradtak: a Pest megyei I. osztályban harmadikként végzett Érd mellett ide került a tavaly az NB III Duna csoportban szereplő Budafoki LC, az előző idényben az NB III Mátra csoportba sorolt Jászapáti, az NB II-ből kiesett Orosháza, a Bács megyei bajnok Izsák, illetve az Újbuda TC, valamint a Kecskeméti TE kettes számú csapata is.

A Tisza Volán SC őszi ellenfelei sorrendben:

1. augusztus 10. Hódmezővásárhelyi FC (i) 2. augusztus 16. Érdi VSE (o) 3. augusztus 23. Orosházi MTK (i) 4. augusztus 30. Kiskunfélegyházi HTK (o) 5. szeptember 6. Gyulai Termál FC (i) 6. szeptember 14. FC Dabas (i) 7. szeptember 20. Jászapáti VSE (o) 8. szeptember 28. Bp. Honvéd II. (i) 9. október 4. Kecskeméti TE II. (o) 10. október 12. Szolnoki Spartacus (i) 11. október 18. Algyő SK (o) 12. október 25. Budafoki LC (i) 13. november 1. Újbuda TC (o) 14. november 9. Izsáki Sárfehér SE (i) 15. november 15. Monori SE (o)

*Kiegészítésként:

Időközben a Csongrád Megyei Labdarúgó-szövetségben

érdeklődésünkre elmondták, egyelőre még nem hozott megnyugtató eredményt a csapatokkal való egyeztetés, így hétfő estig nem csupán a sorsolás, de a csoportbeosztás is módosulhat. Hozzátették: az Újbuda TC, melyről nem pontosan lehetett tudni, honnan is kerül(ne) az Alföld csoportba, a tavaly az NB III Duna csoportjában 9. helyen végzett Tatai HAC-cal "azonos", annak utódja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.