Szórakozás

Ismét lesz Strandok éjszakája, Szeged is csatlakozik

Ismét lesz Strandok éjszakája, Szeged is csatlakozik

2022. június 22., szerda
Ismét lesz Strandok éjszakája, Szeged is csatlakozik

Júliusban ismét megrendezik a Strandok éjszakáját, melyhez Szegeden a Napfényfürdő Aquapolis is csatlakozik.

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén ismét megrendezik a Strandok éjszakáját július 30-án, amikor várhatóan megtelnek a magyarországi fürdők. Balogh Zoltán, a Magyar Fürdőszövetség főtitkára az MTI-nek szerdán elmondta: július közepéig várják a fürdők jelentkezését, amelyek éjszakáig tartó nyitva tartással tudják fogadni a fürdőzőket. A programhoz eddig tucatnyi fürdő csatlakozott.

Az eseményt minden évben július utolsó szombatján rendezik meg. Ilyenkor a csatlakozó termál- és gyógyfürdők, valamint aquapolisok hosszabb nyitvatartással és különleges programokkal várják az érdeklődőket.

Idén Szegeden a Napfényfürdő Aquapolis is csatlakozik a kezdeményezéshez. Ennek megfelelően ezen a napon 23 óráig tart nyitva, zeneszó mellett estébe nyúló családi programok lesznek. A megyében még Csongrádon a Városi Gyógyfürdő csatlakozik az éjszakához.

Tavaly mintegy 40 fürdő csatlakozott a Strandok éjszakájához, több tízezer látogatót vonzottak.

Magyarországon a természetes vizek strandjait nem számítva összesen nagyjából 200 gyógy-, és élményfürdő működik. A csatlakozó fürdőkről és a részletes programokról a www.furdoszovetseg.hu weboldalon és a szövetség hivatalos közösségi oldalán, a Csobbanj velünk Facebook-oldalon lehet tájékozódni.

(via MTI)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.