Szórakozás

Bocskor Bíborka hangja hozta vissza a rákból Mónit

Bocskor Bíborka hangja hozta vissza a rákból Mónit

2017. november 20., hétfő
Bocskor Bíborka hangja hozta vissza a rákból Mónit

Már felkészültem az anyaságra, és már az a férfi is 16 éve jelen van az életemben, akinek szülni szeretnék - mesélte a SzegedMának Bocskor Bíborka a Magashegyi Underground énekese nagy sikerű szegedi koncertje után a JATE Klubban. Az énekesnő számos érdekességet megosztott velünk, és az is kiderült, hogyan tudott a hangjával gyógyítani.

A Megasztár harmadik szériájában befutott énekesnő elmondta a sztárság és a celeblét cseppet sem foglalkoztatja. Koncertjük után megható pillanatnak lehettünk tanúi.

Mónit Bíborka hangja gyógyította meg.

- Volt egy melldaganatom, és amikor a műtét előtt készítettek fel a beavatkozásra, Bíborka dalait hallgattam a műtőben, mert az orvosomnak is ő a kedvence. Ettől a pillanatól kezdve sokkal többet jelent nekem a hangja - mesélte Móni, az énekes rajongója. Bíborka, amikor szembesítettük a lány történetével nagyon meghatódott, és láthatóan elérzékenyült.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.