Szeged

Ön hogy nevezné el az újszülött törpe vízilovat?

Ön hogy nevezné el az újszülött törpe vízilovat?

Kovács György
2024. április 18., csütörtök
Ön hogy nevezné el az újszülött törpe vízilovat?

Mint arról beszámoltunk, törpe víziló született a Szegedi Vadasparkban. Szülei, Tigi és Chippo 2008-ban állt párba a Szegedi Vadasparkban, miután az intézmény belépett az európai fajmentő tenyészprogramba.

 

Az első időszakban a lehető legnagyobb nyugalmat biztosítják az anya és kicsinye számára, ezért csak a hím látható a kifutóban, de ahogy lehetséges, a látogatók a borjút is megtekinthetik majd a vízilóház ablakán keresztül.

Előtte azonban még hátra van egy fontos lépés: nevet kell adni az újszülöttnek. A vadasparka név ötleteket az info@zoo.szeged.hu címre várja  április 23-ig.

Javaslataitokat kizárólag emailben kuldjètek el, a kommentben, messengeren, instagramon, telefonon, telefaxon, telexen, galambbal küldött ötleteket sajnos most nem tudjuk figyelembe venni

- hívta fel a figyelmet a Szegedi Vadaspark.

A nemét még nem tudták megállapítani.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.