Szeged

Fülöp László leadta a polgármester-jelölti indulásához szükséges aláírásokat

Fülöp László leadta a polgármester-jelölti indulásához szükséges aláírásokat

Csapatmunkával gyűjtötték az ajánlásokat, de a munka még nem ért véget.

Kibédi Péter
2024. április 22., hétfő
Fülöp László leadta a polgármester-jelölti indulásához szükséges aláírásokat

Hétfő délután, a kellő számú aláírásnál lényegesen többet gyűjtve érkezett a Helyi Választási Irodába Fülöp László, aki az ajánlóívek leadása után tartott sajtótájékoztatót.

Csapatmunkával gyűjtötték az aláírásokat

 

Hétfőn kora délután a Helyi Választási Iroda előtt tartott sajtótájékoztatóján Fülöp László kormánypárti polgármesterjelölt jelentette be, hogy a Fidesz-KDNP szegedi szervezetével összegyűjtötték az indulásához szükséges ajánlásokat, amit le is adtak a választási irodában.

„Minden körzetben bőségesen összegyűlt a megfelelő számú aláírás. Szeretnénk megköszönni a szegedi polgároknak a támogatást, és azt, hogy átérzik a választás fontosságát, hiszen ezen a választáson nem kevesebbről, mint a békéről is döntünk”

- mondta sajtótájékoztatóján a polgármesterjelölt.

Fülöp László kiemelte, hogy a hétvégén igazi csapatmunkával gyűjtötték az aláírásokat, egymással, egymásért hajtottak, dolgoztak - fogalmazott. Külön megköszönte a választási iroda együttműködő segítségét.

„De itt nem állunk meg, hiszen a célunk az, hogy következő hetekben minden szegedi választópolgárhoz eljussunk, tehát folytatjuk a békepárti aláírásgyűjtést”

- zárta gondolatait Fülöp László.

Mint azt megírtuk, szombaton kezdődött az ajánló aláírások gyűjtése, Szegeden a leggyorsabban a Kiskundorozsmát és Szentmihályt magába foglaló 1.-es választókerületben, a Fidesz-KDNP színeiben induló Ruzsa Rolandnak gyűlt össze a megfelelő számú ajánlója.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.