Szeged

Több változás az Árkádban, Müller is nyílhat Szegeden

Több változás az Árkádban, Müller is nyílhat Szegeden

2024. március 3., vasárnap
Több változás az Árkádban, Müller is nyílhat Szegeden

A szegedi Árkádban az utóbbi időkben több üzlet is helyet cserélt, illetve költözött át az első szinten. A Webrádió információ szerint pedig még új üzlet is nyithat: az egykori Reno cipőbolt, valamint a Libri helyére egy Müller költözhet.

 

 

Minden jel arra mutatott már korábban is, hogy a német drogérialánc az Árkád szegedi üzletében nyithat meg. Csongrád-Csanád vármegyében csak Hódmezővásárhelyen található Müller, így nem csoda, hogy a multinacionális vállalat a megyeszékhely mellett tette le a voksát, azon belül is a legforgalmasabb helyen. Könnyű piacra azonban nem számíthatnak, hiszen az Árkádban egy Rossmann és egy DM is a vásárlók rendelkezésére áll.

A Müller tavaly ünnepelte a 70. születésnapját, a cégcsoport töretlenül növekszik, hiszen Németországon kívül Európa számos országában jelen van, több mint 900 üzlettel rendelkezik.  

Az egyelőre meg nem erősített információk szerint a Müller a CCC és a Budmil között elhelyezkedő üzletekben kaphat helyet. Azonban nem csak a Müller jelent változást: a Libri a Media Markt mellé költözött, a megújult üzletben az utolsó simításokat végzik, ha minden igaz, akkor szombat délután, de legkésőbb vasárnap reggel megnyithat újra sokak kedvenc könyvesboltja.  

A Libriben található Cafe Frei az ételudvar közelébe, a Buddha Original Thai & susi bár mellé költözött, egy jóval nagyobb területre. A múlt héten újult meg a szintén az ételudvarban található KFC, valamint a Samsung Experience Store is új helyre költözött, igaz nem messze a korábbi üzletétől, a Pepco mellé.  

A Samsung márkabolt helyén pedig a kiírás szerint sneaker bolt nyílik, csakhogy nem a Pachert Balázs féle Balazs Kicks jön Szegedre, hanem a Buzz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.