Szeged

A Müller már munkavállalókat keres Szegeden

A Müller már munkavállalókat keres Szegeden

2024. március 5., kedd
A Müller már munkavállalókat keres Szegeden

A Müller Drogéria Magyarország Bt. a szegedi Árkádba egyelőre üzletvezető helyettest, valamint drogéria/parfüméria/játék-írószer részlegvezetőt keres.

Fotó: NEMETH NORBERT

 

Amint arról írtunk, hamarosan Müller drogéria nyithat Szegeden, a város legforgalmasabb bevásárlóközpontjában, az Árkádban. Az egykori Reno cipőbolt és Libri könyvesbolt helyére költöző multinacionális vállalat már munkavállalókat is keres, hiszen a legnagyobb munkerőkereső portálon két hirdetés is megjelent hétfőn, amelyben dolgozókat keresnek.

Ugyan azt nem tüntették fel, hogy az Árkádban lenne a munkalehetőség, de a Londoni körút 3. szám van feltüntetve a hirdetés alatt, ami ugyebár az Árkád Szeged címe - szúrta ki a Webrádió.

A cég karrier-lehetőséget, munkábajárás támogatást, kedvezményes dolgozói vásárlást, valamint 10 év munkaviszony után jubileumi juttatást kínál. Ehhez a munkához elég lehet a középiskolai végzettség, valamint elvileg nyelvtudás sem kell hozzá, viszont kereskedelemben szerzett több éves vezetői tapasztalatot várnak el. 

Azonnali kezdéssel keresnek munkavállalókat, szinte borítékolható, hogy még márciusban megnyílhat Szeged legújabb drogériája. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.