Szeged

Mihálffy Béla teljes mértékben egyet ért Novák Katalin szavaival

Mihálffy Béla teljes mértékben egyet ért Novák Katalin szavaival

Reagált a városi propagandalap megkeresésére

Kovács György
2024. február 6., kedd
Mihálffy Béla teljes mértékben egyet ért Novák Katalin szavaival

Napok óta tart a balliberális hangulatkeltés az elnöki kegyelem kapcsán, amelybe a szegedi Momentum is becsatlakozott. Alelnökük a köztársasági elnök asszony lemondását követeli, elnökük, Mihálik Edvin pedig a Mihálffy Bélához intézett kérdéseket.

Fotó: KDNP

 

Szeged zöldtanácsnoka a délelőtt folyamán nyílt levélben tett fel kérdéseket a térség kormánypárti képviselőjének, majd nem kellett sokat várni, a városi propagandalap fel is hívta Mihálffy Bélát, aki a helyi politikusok hisztériakeltését nem kívánta kommentálni, azonban Novák Katalin álláspontjára reagált.

Megkeresésével kapcsolatban ugyan azt tudom elmondani, amit Novák Katalin elnök asszony is elmondott. Novák Katalin elnöksége alatt pedofiloknak nincs és nem is lesz kegyelem. A pedofíliával szemben nincs mentség. Akit pedofília miatt ítéltek el, eddig sem kapott és ezután sem kap elnöki kegyelmet. A köztársasági elnök asszony szavaival teljes mértékben egyet értek, a helyi politikusok hisztériakeltését pedig nem kívánom kommentálni.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.