Novák Katalin: a jövőt a tehetséges fiatalok határozzák meg

2017. április 24., hétfő · Hozzászólok

Magyarország felismerte, hogy a jövőt a tehetséges fiatalok, az ő felkarolásuk és támogatásuk határozza meg – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára hétfőn a Budapesti Tehetség Konferencia megnyitóján. Tovább »

Balog: háromszázmillió forinttal támogatja a kormány a nagycsaládosok egyesületét

2017. április 22., szombat · Hozzászólok

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) 30 éves történetével a magyar családok ügyének legmegbízhatóbb képviselője, a nemzet életének fontos résztvevője, ezért a kormány 300 millió forinttal támogatja idei munkáját – jelentette be az emberi erőforrások minisztere szombaton Budapesten, a NOE ünnepi közgyűlésén. Tovább »

Az egészséges étkezés népszerűsítésére írtak ki pályázatot iskoláknak

2017. április 21., péntek · Hozzászólok

Menő menzák az iskolában címmel írt ki pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az egészséges étkezés és életmód népszerűsítésére – tájékoztatta az Emmi család-, ifjúság és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára pénteken az MTI-t. Tovább »

Novák: több mint egymilliárd forint a kapcsolati erőszak ellen küzdő krízisközpontokra

2017. március 28., kedd · Hozzászólok

novak_katalin02_gs

Az elkövetkező négy évben 1,16 milliárd forintot fordít a kormány a kapcsolati erőszak áldozataival foglalkozó krízisközpontok fejlesztésére, valamint a területen dolgozó szakemberek képzésére – mondta Novák Katalin család-, ifjúság-, és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár kedden az MTI-nek. Tovább »

Novák Katalin: kilencmilliárd forintos pályázat nyílik a női foglalkoztatás erősítésére

2017. március 8., szerda · Hozzászólok

novak_katalin04_gs

A nők munkaerőpiaci helyzetének javítása érdekében kilencmilliárd forintos pályázat indul Nők a családban és a munkahelyen címmel – jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család-, ifjúság-, és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára szerdán Budapesten. Tovább »

Novák Katalin: százmilliárd forint jut bölcsődék és óvodák fejlesztésére

2017. március 7., kedd · Hozzászólok

novak_katalin03_gs

Mintegy százmilliárd forint áll rendelkezésre bölcsődék és óvodák fejlesztésére, létrehozására különböző pályázatok keretében – ismertette az Emberi Erőforrások Minisztériuma család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára kedden Csornán, az országos bölcsődei tájékoztató roadshow első állomásán. Tovább »

Novák Katalin: meg kell védeni a külföldi magyar munkavállalók érdekeit

2017. március 3., péntek · 4 hozzászólás

novak_katalin03_gs

Magyarország számára az Európai Unió egyik legnagyobb vívmánya, a szabad mozgás, a vállalkozás és a munkavállalás joga kerül veszélybe azzal, hogy egyes tagállamok korlátozó intézkedések bevezetését fontolgatják, de Magyarország érdeke is az, hogy megvédje a külföldi magyar munkavállalók érdekeit – közölte Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára Brüsszelben, az MTI-nek telefonon pénteken. Tovább »

Kormány: a csok-igénylések összértéke ezekben a hetekben haladja meg a 100 milliárd forintot

2017. március 2., csütörtök · Hozzászólok

“Szeretnénk Önöket tájékoztatni arról, hogy a csok-igénylések összértéke ezekben a hetekben haladja meg a 100 milliárd forintos lélektani határt. Egy jól ismert lehetőségről van szó, amelyet a lakosság túlnyomó része támogat” – közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón. Tovább »

Novák Katalin: fiatalok vidéki letelepedését segítő pályázat indul

2017. február 27., hétfő · 4 hozzászólás

novak_katalin02_gs

A fiatalok vidéken maradását, illetve vidékre költözését támogató pályázat indul Esély Otthon címmel – jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón. Tovább »

Következő oldal »