Novák Katalin: A család gyógyító erő

2017. február 26., vasárnap · 25 hozzászólás

novak_katalin04_gs

Milyen szerepe van az anyaságnak abban, hogy támogatandó ügyként tekint a csontvelő-transzplantáción átesett gyermekek második otthonának bővítésére, mit mutat a nemzeti szelfi, illetve igaz-e, hogy 2019-ben akár ő lehetne Szeged polgármestere? A Démétér Ház vándorkiállításának hódmezővásárhelyi állomásán Novák Katalin család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkárral beszélgettünk. Tovább »

Novák Katalin Hódmezővásárhelyen: 42 millióval támogatja a kormány a Démétér Házat + FOTÓK

2017. február 24., péntek · Egy hozzászólás

ilyen_a_box megnyito_hodmezovasarhely09_gsÉvente akár 40-50 gyermeknek is szüksége van életmentő beavatkozásra a budapesti Szent László Kórház Gyermek-hematológiai és Őssejt-transzplantációs Osztályán, ahonnan a legyengült immunrendszerű kicsik gyógyulási idejük alatt a Démétér Házba költözhetnek. A csontvelő-transzplantáción átesett betegeknek és családtagjaiknak ez a hely a második otthonuk, ezért Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár, a Démétér Házért folytatott országos jótékonysági kezdeményezés fővédnöke bejelentette: a kormány 42 millió forinttal támogatja a ház bővítését.
Tovább »

Novák Katalin: 14 milliárd forintot kapnak közösségfejlesztésre civil és egyházi szervezetek

2017. február 21., kedd · 3 hozzászólás

novak_katalin_gs

A helyi közösségek fejlesztésére 14 milliárd forintot kap 569 civil és egyházi szervezet, az uniós forrású EFOP-program célja az önkéntes tevékenység népszerűsítése, a generációk közötti együttműködés erősítése és az ifjúsági közösségek támogatása az elkövetkező 3-4 évben – jelentette be a család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár keddi, budapesti sajtótájékoztatóján. Tovább »

Novák: több mint 350 ezer egyszázalékos felajánlás a Nemzeti Tehetség Program javára

2017. február 17., péntek · Hozzászólok

novak_katalin02_gs

Évről évre egyre többen köteleződnek el a magyar tehetségek mellett, hiszen néhány év alatt hétszeresére nőtt az adójuk második egy százalékát felajánlók száma, tavaly már 350 ezernél is több felajánlás érkezett a Nemzeti Tehetség Program javára – hangsúlyozta az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára pénteken Székesfehérváron. Tovább »

Balog: egyre több fiatal tartja Magyarországot a legjobb helynek, ahol élni akar

2017. február 13., hétfő · Hozzászólok

Balog Zoltán; Novák Katalin; Ekler Gergely

Magyarország a fiatalokkal együtt, a fiatalok által erősödik – hangoztatta az emberi erőforrások minisztere a Magyar Ifjúság Kutatás 2016 gyorsjelentésének bemutatásán hétfőn Budapesten. Tovább »

Novák: a kormánynak fontosak a fiatal tehetségek

2017. február 4., szombat · 3 hozzászólás

A kormánynak fontosak a fiatal magyar tehetségek, és feladata van a tehetségek gondozásában – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család-, ifjúság és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára a Magyar Templeton Program zárórendezvényén, szombaton Budapesten. Tovább »

Következő oldal »