Novák Katalin: mindenki számára érezhető az ország erősödése

2017. január 10., kedd · 4 hozzászólás

A társadalom minden csoportja számára érezhető az ország erősödése, a családok növekvő támogatása és a munkanélküliség csökkenése – jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára kedden az M1 aktuális csatorna műsorában. Tovább »

Eddig több mint 34 ezer család vette igénybe a csokot

2016. december 27., kedd · Hozzászólok

novak_katalin02_gs

Eddig összesen 34 500 család vette igénybe a családi otthonteremtési kedvezményt (csok) a tavaly júliusi bevezetés óta, ami összesen 81,5 milliárd forintos támogatást jelent – mondta Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára kedden, Budapesten tartott sajtótájékoztatón. Tovább »

Novák Katalin: a kormány támogatja az egyszülős családokat

2016. december 22., csütörtök · Hozzászólok

novak_katalin02_gs

A kormány támogatja az egyszülős családokat, nem elítélni, hanem segíteni kell az ilyen családokat és az egy szülő által nevelt gyermekeket – mondta Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára csütörtöki sajtótájékoztatóján. Tovább »

Novák: egymilliárd forintra pályázhattak civil szervezetek ifjúsági programok megvalósítására

2016. december 20., kedd · Hozzászólok

Novák Katalin; Ekler Gergely

Eredményesen pályáztak arra az egymilliárd forint keretösszegre civil szervezetek, közhasznú egyesületek, alapítványok, amelyet különböző ifjúsági programok megvalósítására lehetett fordítani – mondta az Emmi család-, ifjúsági és nemzetközi ügyekért felelős államtitkár kedden Budapesten. Tovább »

Novák: egy átlagos jövedelmű nagycsalád gyakorlatilag nem fizet szja-t

2016. december 20., kedd · Hozzászólok

novak_katalin03_gs

Azok a legalább háromgyermekes családok, amelyekben mindkét szülő jövedelme átlagos, gyakorlatilag nem fizetnek személyi jövedelemadót (szja-t) a családi adókedvezmény rendszerének köszönhetően – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára az M1 aktuális csatorna kedd reggeli műsorában. Tovább »

Novák Katalin: jövőre tovább emelkedik a kétgyerekesek családi adókedvezménye

2016. december 19., hétfő · Egy hozzászólás

novak_katalin_gs

Az idei évhez hasonlóan jövőre ismét ötezer forinttal emelkedik a két gyereket nevelők családi adókedvezménye – jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára hétfőn Budapesten. Tovább »

Novák Katalin: minden érintett megkapja a tízezer forint értékű Erzsébet-utalványt

2016. december 16., péntek · Hozzászólok

novak_katalin02_gs

Mind a 2,7 millió érintett megkapja a neki járó tízezer forint értékű Erzsébet-utalványt, amelynek postázása a tervezett menetrend szerint halad – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkársága pénteken az MTI-vel. Tovább »

Következő oldal »