Szeged

Bedurrantották a baloldali fakenews gyárat

Bedurrantották a baloldali fakenews gyárat

Szegeden is tréningeznek a kampányra a fakenews gyártó propaganda média

Kibédi Péter
2024. február 1., csütörtök
Bedurrantották a baloldali fakenews gyárat

A kampány közeledtével a baloldali média magasabb fokozatba kapcsolva készíti a lejárató cikkeket, gyártja az álhíreket.

Készül a kampányra a baloldali média, magasabb hőfokra kapcsolták a fakenews gyárakat

 

A fekete öves, kőbaloldali álhírgyár, a 444.hu hétfőn hatalmas hírként tálalta, hogy Szijjártó Péter helikopterrel utazott hétfőn Ukrajnába, ráadásul mindezt Dunakesziről tette meg. A baloldal egyébként is szerelmese a repülős sztoriknak, rendszeresen ezzel támadja a kormányoldalt, majd fel is sülnek a támadással, mert kiderül, hogy amit állítottak az részben vagy még annyiban sem igaz. 

Ugyanakkor a riogatásra és lázításra tökéletesen alkalmas a hír.


Ahogy korábban, úgy most is kiderült: nem véletlen utazott a magyar külgazdasági és külügyminiszter nem szórakozásból utazott légi úton ukrán kollégájához. Egyfelől az életveszélyes fenyegetések miatt, amit Szijjártó Péter kapott, valószínűleg biztonsági okai voltak ennek. De ha ez nem lenne elég, akkor az a külügyminiszter által közzétett videóból kiderül hogy, a bahreini kollégáját és delegációját fogadta Dunakeszin.


 

A baloldali kamu ismét ütött: úgy tálalták a hírt, hogy a részelteket már kifelejtették belőle.


Hasonló példa van Szegedről is


Amikor decemberben kiderült, hogy a BYD Szegeden épít autógyárat, akkor arról a városi propaganda média öles betűkkel és nagy terjedelemben számolt be, ami helyén is van. A tudósításban Botka Lászlót méltatták, a város és annak baloldali vezetésének rendkívüliségét hangsúlyozták. Azt nehezen tudták kikerülni, hogy Szijjártó Pétert és a Külgazdasági és Külügyminisztériumot kihagyják a tudósításból. Egy valamire azonban gondosan figyeltek.
 

Mihálffy Béla neve ne szerepeljen és kép se jelenjen meg róla az esemény tudósításában. Így például:

Kamu a képen, és kamu az izzócsere is-lásd lentebb


 

Szeged és a Homokhátság kormánypárti országgyűlési képviselője régóta szúrja a szegedi baloldal szemét, mert folyamatosan dolgozik, lobbizik Szegedért. Ráadásul mindezt eredménnyel is teszi, ami viszont 

megnehezíti a helyi baloldal kormánygyalázó kommunikációját, amely arra alapul, hogy a kormány ellehetetleníti Szegedet.

Abban, hogy a BYD autógyár Szegeden épül és a kínai gyár vezetői a várost választották, abban is komoly érdeme van a kormánypárti politikusnak. Ez persze kellemetlen a választásra készülő Botka Lászlónk. Azonnal működésbe lépett a szegedi baloldali propaganda és levegőnek nézte Mihálffy Bélát.
 

A baloldali kamu itt is ütött: úgy tálalták a hírt, hogy a részelteket már kifelejtették belőle.

Egyébként ha jobban szemügyre vesszük a fenti képet, akkor ott van a kép fölött az led-izzóc program. Ez volt az amikor a izzócsre programot a város vezetése úgy tüntette fel, mintha az a sajátja lenne, ráadásul féléven belül kétszer is így tett:

 

 Ne legyen illúziónk, ez még csak bemelegítés volt a kampányra, jön ennél még nagyobb kamu és fakenews Szegeden is...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.