Bulvár

Kiválasztották a X. Szeged Szépe döntőseit

Kiválasztották a X. Szeged Szépe döntőseit

2017. július 17., hétfő
Kiválasztották a X. Szeged Szépe döntőseit
x.szegedszepe-1

Július 16-án rendezték meg az idén jubiláló 10. Szeged Szépe szépségkirálynő-választás elődöntőjét a szegedi Tisza Dokk jacht klubban.

A versenyre 179-en jelentkeztek, az elődöntőt követően 22 hölgy jutott a döntőbe a zsűri pontozása alapján. A szépségkirálynő-jelöltekre idén is számos program vár majd, mind Magyarországon, mind külföldön egyaránt. Idén is három jótékonysági projektben vesznek részt a lányok, a verseny elsődleges céljának megfelelően rá szeretnék irányítani a figyelmet a mellrák elleni küzdelemre, az állandó szűrés és prevenció fontosságára, mellette az ÁGOTA alapítvány gyermekeit fogják vendégül látni, tanszerekkel megajándékozni, illetve idén is segítik a Tappancs Állatmenhely és a Szegedi Vadaspark munkáját nagy mennyiségű állateledellel illetve önkéntes munkájukkal egyaránt. A zsűriben helyet foglalt

Czibolya Nikolett

, a 2013-as Szeged Szépe szépségkirálynői cím birtokosa,

Kovács Judit

jogász-közgazdász,

Tandi Flóra

énekes,

Gyuris Attlia

, a szegedi Virágpaletta ügyvezetője, valamint

Görbe Tamás

, a Plazma Pont marketing vezetője. A szépségkirálynő-választás döntőjét december 9-én rendezik meg a szegedi IH Redezvényközpontban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.