Bulvár

Fahusánggal követelte az állítólagos tartozást a hódmezővásárhelyi férfi

Fahusánggal követelte az állítólagos tartozást a hódmezővásárhelyi férfi

2017. január 21., szombat
Fahusánggal követelte az állítólagos tartozást a hódmezővásárhelyi férfi
bilincs_rendorseg

Felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás Hódmezővásárhelyen egy helybeli férfi ellen, aki alkalmi ismerősétől egy fahusánggal követelt pénzt. A férfit a vásárhelyi rendőrök őrizetbe vették - írja a police.hu.

A megalapozott gyanú szerint F. József január 20-án 14 óra körül az utcán szólította le alkalmi ismerősét, majd egy fahusánggal egy állítólagos tartozásra hivatkozva megfenyegette, és a nála levő 3 ezer forint átadására kényszerítette. Ezt követően a sértettet tovább fenyegette, azért, hogy telefonját is adja át. Ő azonban ennek már nem tett eleget, elfutott és közben hívta a rendőrséget. Ezt hallva a gyanúsított elmenekült. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság járőrei a bejelentéstől számított 2 órán belül egy személygépkocsi utasaként elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható F. Józsefet. A férfit a nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.