Bulvár

Dohánybolti rablókat fogtak a rendőrök Szegeden

Dohánybolti rablókat fogtak a rendőrök Szegeden

2016. június 14., kedd
Dohánybolti rablókat fogtak a rendőrök Szegeden
trafikrablok_police

Elfogtak a szegedi rendőrök egy testvérpárt, akik megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy a hétvégén több millió forint értékben dohánytermékeket loptak az egyik helyi dohányboltból.

A feltételezett elkövetők június 12-én éjfél és 3 óra között törtek be a szegedi boltba. Megbontották az üzlethelyiség falát, majd onnan kávét és dohányárut vittek el csaknem 3 millió forint értékben. A nyomozás során a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 33 éves baksi

Á. Csabát

és a szintén 33 éves

Á. Istvánt

, akik a bűncselekmény elkövetését elismerték. Elmondták, hogy az árucikkeket hol rejtették el. A rendőrség a lopott termékek jelentős részét megtalálta és lefoglalta, az elkövetéshez használt eszközökkel és ruhákkal együtt. A két férfi ellen nagyobb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.