Bulvár

A gyermekeké volt a vasárnap Algyőn is + FOTÓK

A gyermekeké volt a vasárnap Algyőn is + FOTÓK

2016. május 29., vasárnap
A gyermekeké volt a vasárnap Algyőn is + FOTÓK
gyereknap_algyo62_gs

Három napon át tartó programsorozattal készült Algyő a településen élő fiataloknak és gyerekeknek május utolsó vasárnapjához kapcsolódóan.

Péntek délelőtt egy 24 órás non-stop futás kezdődött a Fehér Ignác Általános Iskolában, délután pedig átadták a megújult Kastélykert utcai ifjúsági klubot. Szombaton már reggeltől kezdve várták programok az érdeklődő családokat az Algyői Faluházban és környékén. A főzőverseny mellett egyebek mellett kutyás bemutató, óriásbuborék flashmob és a Fiatal Bitangok Versenye is a jó hangulatról volt hivatott gondoskodni, este pedig a Szabó Balázs Bandája adott koncertet. A vasárnapi gyermeknap a Fehér Ignác Általános Iskola tanulóinak műsorával kezdődött, majd a Pindúr & Pandúr Színház szórakoztatta a nagyérdeműt előadásával. Később a tehetség kerekasztal vendége

Vajda Árpád

volt, miközben, miközben a Szőke Tisza Nyugdíjasklub palacsintával biztosította a tízórait az algyői gyerekeknek. A programok sorát a Dél-Alföldi Lovasudvar lovastorna csapatának bemutatója, majd szabadkai Ethnokor együttes gyermekműsora zárta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.