Bulvár

Hamis bombariadó miatt 21 embert vettek őrizetbe Varsó környékén

Hamis bombariadó miatt 21 embert vettek őrizetbe Varsó környékén

2016. március 28., hétfő
Hamis bombariadó miatt 21 embert vettek őrizetbe Varsó környékén

Huszonegy embert vett őrizetbe a lengyel rendőrség az után, hogy telefonbejelentés-alapján - utólag hamisnak bizonyult - bombariadót rendeltek el a Varsó melletti Modlin nemzetközi repülőtéren - közölte hétfőn a TVN24 lengyel hírtelevízió.

A fapados járatokat fogadó és indító modlini repülőteret bombariadó miatt néhány órára kiürítették vasárnap éjfélig, és négy érkező járatot a másik varsói légikikötőbe, a Chopin repülőtérre irányítottak át. A légikikötő átkutatása után elindult a normális közlekedés. A nyomozók megállapították a telefonszámot, amelyről a fenyegetés érkezett. Ennek alapján egy Varsó melletti lakáscímet azonosítottak. A helyszínen egy szórakozó társaságot találtak, többen ittas állapotban voltak. Mivel senki nem vallotta be, hogy ő lett volna a hívás kezdeményezője, a házibuli résztvevőit - 21 személyt - őrizetbe vettek, kijózanodásuk után mindenkit kihallgatnak - közölte a TVN24-gyel a főváros közelében fekvő Nowe Dwory helyi rendőrségének munkatársa. Lengyelországban akár 8 évig terjedő szabadságvesztés is járhat a közveszéllyel fenyegetés miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.