Bulvár

Jónak lenni jó! - Edvi Péter: már 20 ezren segítettek

Jónak lenni jó! - Edvi Péter: már 20 ezren segítettek

2015. december 13., vasárnap
Jónak lenni jó! - Edvi Péter: már 20 ezren segítettek

Mintegy 20 ezren támogatták a beteg gyermekek megsegítésére indított, Jónak lenni jó! elnevezésű kampányt vasárnap reggelig - mondta Edvi Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat elnöke az M1 aktuális csatorna műsorában.

A kampány fő kedvezményezettje, a gyermekmentő szolgálat elnöke elmondta: több oktatási és egészségügyi projektjüknek is szüksége van támogatókra. Megjegyezte, hogy nemcsak anyagi, hanem fizikai segítséget is várnak, például a fóti lovas terápiás központjukba. Hozzátette, hogy mintegy 3000 gyermeknek szeretnének karácsonyi ajándékot adni és a csomagoláshoz is várnak önkénteseket. A közmédia Jónak lenni jó! elnevezésű kampányában a beteg gyermekek gyógyítására, a sérült gyermekek fejlesztésére, terápiájára folyik a gyűjtés. Az adományvonal a 13600-as számon érhető el, ahol a 05-ös kód megadásával hívásonként 250 forinttal lehet támogatni az akciót. A kezdeményezést az adományvonal hívásán és az SMS-küldésen túl neves művészek és sportolók által dedikált tárgyak megvásárlásával is lehet támogatni. A fix árral rendelkező, valamint licitálható relikviákat a

www.mediaklikk.hu/jonaklennijo

honlapon lehet megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.