Bulvár

Vádemelés az élettársát megerőszakoló vásárhelyi férfi ellen

Vádemelés az élettársát megerőszakoló vásárhelyi férfi ellen

2015. november 13., péntek
Vádemelés az élettársát megerőszakoló vásárhelyi férfi ellen

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a helybeli férfival szemben, aki előbb zaklatta, majd erőszakkal közösülésre kényszerítette élettársát.

A vádirat szerint a vádlott és a sértett 2009-ig éltek házastársi kapcsolatban, majd elváltak, de ezt követően hol külön, hol együtt éltek. 2014 májusa óta élettársi kapcsolat volt közöttük, melynek során a rendszeresen szeszesitalt fogyasztó vádlott többszörösen bántalmazta, fenyegette, becsmérelte a sértettet. A vádlott 2015. augusztus 23-án a délutáni órákban hódmezővásárhelyi ingatlanukban az udvaron dohányzó sértetthez lépett, majd erőszakkal arra kényszerítette, hogy a házba menjen, ott bántalmazta, majd vele akarata ellenére közösült. A sértett próbált a vádlott fogásából szabadulni, de a jelentős erőfölény miatt nem tudott. Amikor a vádlott egy pillanatra abbahagyta a közösülést, akkor a sértettnek sikerült őt magáról mégis lelöknie, ruháját felkapnia, az udvarra menekülnie. Ekkor még megszöknie nem sikerült, mert a vádlott utánament, visszalökdöste, majd folytatta erőszakos cselekményét. A sértettnek csak a későbbiekben sikerült ismételten az udvarra mennie és segítségért kiáltania. A járási ügyészség a vádlottat szexuális erőszak bűntettével, valamint becsületsértéssel elkövetett kapcsolati erőszak bűntettével vádolja. A vádlott bűnösségének kérdésében a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni. A vádlott a vádemeléskor előzetes letartóztatásban volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.