Bulvár

A szegedi ápoló majdnem Magyarország Kedvenc Ápolója lett

A szegedi ápoló majdnem Magyarország Kedvenc Ápolója lett

2015. november 25., szerda
A szegedi ápoló majdnem Magyarország Kedvenc Ápolója lett
gemes_zoltan_nlcafe

Az NLCafé szerkesztősége idén ősszel elindította az ország kedvenc ápolója akciót. Az olvasók, kollégák, barátok jelölhették azokat az ápolókat, akiknek munkáját a legtöbbre becsülik, akiknek a leghálásabbak, a portál olvasói pedig szavazhattak. A legtöbb szavazatot egy soproni főnővér kapta. Gémes Zoltán a Szegedi Gyermekklinika intenzív osztályának ápolója a szavazatok 15 százalékát megszerezve a harmadik helyen végzett.

Az NLCafé szerkesztősége október elején indította el az ország kedvenc ápolója akciót. Arra kérték az olvasókat, hogy egy-egy történettel indokolva jelöljék erre a címre azt az ápolót, akiről úgy gondolják, legtöbbet tette értük vagy beteg hozzátartozójukért a lábadozás napjaiban. A szerkesztőség által kiválasztott 9 ápoló egy hétig gyűjthette a voksokat. Az egy hét alatt összesen 4493 szavazat érkezett. A győztes

Katona Jánosné Arankára

, a soproni főnővérre, az olvasók 28 százaléka szavazott. A szegedi

Gémes Zoltán

a szavazatok 15 százalékát megszerezve a harmadik helyen végzett. Az NLCafé szerkesztősége úgy gondolta, hogy mind a kilenc jelölt, aki bejutott a döntőbe, megérdemli az ország kedvenc ápolója címet, ezért valamennyien megkapják az ország kedvenc ápolója oklevelet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.