Bulvár

Adventi bazár a Waldorf-iskolában

Adventi bazár a Waldorf-iskolában

2014. december 4., csütörtök
Adventi bazár a Waldorf-iskolában

Adventi vásárt tartanak december 6-án a Kolozsvári téri Waldorf Iskolában. Minden osztály készül, termékekkel vagy szolgáltatásokkal, hogy megkönnyítsék a karácsonyi ajándékok beszerzését.

A vásár programja:

Földszinti nagyterem:

11 óra: Fuvolisták, zongoristák és hegedűsök adventi kishangversenye 11.30: Könyvbemutató - Kovács Attila Cserna című fotóalbuma 12 óra: Bulgúr koncert (Kálmán Ágota, Molnár Zoltán, Molnár Bence, Krasznai Ábel) 13 óra: Beszélgetés a gimnáziumról (Barka Nikoletta és Németh Attila gimnáziumi tanárok) 14 óra: Beszélgetés az iskolánkban érettségizett öregdiákokkal 15 óra: Frequency koncert (Mari Csongor és Németh Stefán)

Földszinti kisterem (a tornatermi folyosón):

10.15 és 13.30: A tizenkét varjú - a Waldorf-óvoda bábelőadása Az előadások közötti időben gyertyadíszítés

Első emeleti játszószoba:

10-15 óra: játékok, foglalkozások kicsiknek (a Waldorf-játszócsoport óvónőivel) Közben: 11 óra: Beszélgetés a leendő első osztály iránt érdeklődőkkel (Ráczné Erika osztálytanító)

Pincekönyvtár:

11.30 és 14.30: Diavetítés (mesék) A vetítések előtt és után társasjátékozás (Gyerekterep Játékbolt és Foglalkoztató Központ)

Tornaterem:

11 óra: bothmer-játékok gimnazistáknak és felnőtteknek 13 óra: bothmer-játékok általános iskolásoknak A foglalkozásokat vezeti: Dudás Emese és Varga Orsolya

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.