Bulvár

Az Anna Kareninát olvassák fel élőben az interneten

Az Anna Kareninát olvassák fel élőben az interneten

2014. augusztus 27., szerda
Az Anna Kareninát olvassák fel élőben az interneten

Több mint 700 ember fogja felolvasni a Google+-on és a YouTube közösségi videómegosztón Lev Tolsztoj híres regényét, az Anna Kareninát október elején.

A "Karenina. Az élő kiadvány" elnevezésű akció az orosz íróklasszikus Jasznaja Poljanában lévő egykori birtokán berendezett múzeum és a Google oroszországi leányvállalatának közös akciója. A védnökséget Fjokla Tolsztaja, az író ükunokája vállalta. A felolvasómaratonon az vehet részt, aki regisztrálja magát a https://plus.google.com/+KareninaLive/posts honlapon. Ezt már több mint 373 ezren tekintették meg. A szervezők a jelentkezők között választják ki azt a több mint 700 embert, aki mintegy 30 óra alatt felolvassa a tragikus hősnőről szóló regényt más helyszínek mellett Moszkvában, Tulában, Vlagyivosztokban, Novoszibirszkben, Párizsban, Los Angelesben. A válogató szeptember 10. és 12. között lesz. Egy-egy felolvasó 30-60 másodperces részletet választhat a regényből. A résztvevők között máris több híres orosz van, például Georgij Grecsko űrhajós és számos neves színész, rendező, sportoló, blogger.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.