Bulvár

Üldözzünk tolvajt a Tolvajkergetőkkel!

Üldözzünk tolvajt a Tolvajkergetőkkel!

2013. december 20., péntek
Üldözzünk tolvajt a Tolvajkergetőkkel!
hajtas

Szeretné kipróbálni, vagy csak megnézni, milyen egy jeladós kerékpárral menekülő "tolvajt" üldözni, rádiós keresővel tárgyakat felkutatni? Szombaton megmutatják a Tolvajkergetők.

„Év végi hajtás” rendezvényére invitálnak minden érdeklődők a Tolvajkergetők Szegeden, ahol nemcsak kipróbálható az üldözés, bringakeresés, de díjmentesen regisztráltathatod a kerékpárodat is. Alább közzétesszük a Tolvajkergetők meghívóját a programmal kapcsolatban. Az esemény egyben Tolvajkergetők-közönségtalálkozó is. Ha tetszett a filmsorozat? Szeretnél Te is Tolvajkergetőnek jelentkezni? Vagy csak megtapogatnál minket élőben? Itt a lehetőség! A helyszínen adományokat is gyűjtünk a további sikeres akcióink finanszírozásához.

Mikor? Hol?

Tekerj el a bringáddal 2013. december 21-én, szombaton, 10 és 16 óra között a Dugonics térre, ahol meleg teával, kincskereső ügyességi játékkal, ingyenes kerékpár regisztrációval, délután szabadtéri filmvetítésekkel várunk. Ha a pénzdíjas futamon is szívesen indulsz, akkor érkezz legkésőbb 15:30-ra a starthoz, a Kapca Caféhoz (Rákóczi u. 1.). Itt lesz a nevezés és innen indulnak majd a futamok is. A futamokon bárki részt vehet, aki elmúlt 14 éves. Hozz magaddal egy segítőt is, aki irányítani fog téged. Ez lehet a barátod, barátnőd, munkatársad, a nagymamád, bárki. Természetesen legyen nála is és nálad is telefon, vagy olyan eszköz, amivel a város körtöltésen belüli területén tudjátok majd tartani a kapcsolatot!

Hogyan?

A futamok pénzdíját és a szervezés költségét az induló hajtók dobják össze a nevezési díjjal, ami futamonként 1000 Ft. A futam nyereménye a mindenkori indulók által befizetett nevezési díjak fele. Ez a futam rajtjánál kihirdetésre kerül. A futamok létszáma nem limitált. Minél több a nevező, annál magasabb a győztesnek járó díj is. A nevezést követően minden hajtó letámasztott kerékpárral várja a rajtot a Kapca Caféban, míg segítőik a Dugonics téri helyszínen egy óriás kivetítő előtt várakoznak. Amint a „tolvaj” ellopja a csali kerékpárt, indul a futam. A „tolvaj” aktuális pozícióját a csaliban elhelyezett jeladó folyamatosan továbbítja egy internetes térképre, amit a Dugonics téri nézők projektorra vetítve figyelhetnek élőben. A segítőd feladata az lesz, hogy irányítson téged. Igyekezzen felmérni a „tolvaj” mozgását és annak megfelelően útvonalat javasoljon neked. Ő például ismerni fogja a „tolvajt”, így leírást is tud majd adni neked a kinézetéről. A futam győztese az lesz, aki elsőként utoléri és rajt-kártyájával megérinti az „ellopott” kerékpárt.

Jelentkezz!

Szeretnél részt venni a pénzdíjas futamokon? Regisztrálj előzetesen, hogy tuti legyen rajt-kártyád és lássuk mi is, milyen részvételre számíthatunk! Küld el neved, életkorod, telefonszámod a tolvajkergetők.szeged@gmail.com címre! (a tárgymezőbe csak ennyit írj: Év végi hajtás) A nevezés feltétele a versenyszabályzat elfogadása! A részletes versenyszabályzatot itt olvashatod el. Érdemes alaposan tanulmányoznod, mert fontos taktikai tippeket is tartalmaz, aminek hasznát veheted a verseny során!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.