Bulvár

Táblavadász akciót hirdet a Szentesi Rendőrkapitányság

Táblavadász akciót hirdet a Szentesi Rendőrkapitányság

2013. július 16., kedd
Táblavadász akciót hirdet a Szentesi Rendőrkapitányság

A helyi önkormányzattal és a közútkezelővel együttműködve felülvizsgálja a Szentesen kihelyezett közlekedési táblákat a Szentesi Rendőrkapitányság - írja a police.hu.

Ehhez a helyi lakosok véleményét is várják: kérik, jelezzék a rendőrség számára azokat a helyeket, ahol véleményük szerint megtévesztő vagy rossz a jelzés, hiányzik a közlekedési tábla vagy abból túl sok is van. A bejelentéseket a Szentesi Rendőrkapitányság levélcímére (6600 Szentes, Kossuth utca 43.), vagy e-mail címére küldhetik (ugyelet.szentesrk@csongrad.police.hu) 2013. július 31-ig. Aki személyesen szeretné elmondani javaslatát, megteheti a rendőrkapitány július 25-i fogadóóráján. A Szentesi Rendőrkapitányság a társszervekkel együttműködve valamennyi bejelentést megvizsgál, és szükség esetén javaslatot tesz a táblák módosítására, kihelyezésére vagy eltávolítására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.