Bulvár

Lemaradt az Olimpiáról? Tekerje vissza!

Lemaradt az Olimpiáról? Tekerje vissza!

2012. július 12., csütörtök
Lemaradt az Olimpiáról? Tekerje vissza!

Az Invitel előfizetőinek az Olimpia egyetlen izgalmas pillanatáról sem kell lemondaniuk: a szolgáltató elérhetővé tette az olimpiai műsorokra is a felvétel, a megállítás és a visszatekerés funkciókat, így téve még teljesebbé az otthoni televíziózás élményét.

Számos sportműsor kapcsán korábban erre eddig nem volt lehetőség az IPTV és a digitális kábeltelevízió szolgáltatásoknál. Júliustól az Invitel – InviTV előfizetéssel rendelkező ügyfeleinek az m1, m2, valamint ahol fogható, az m1 HD csatornákon is biztosítja mindezt az olimpiai műsorok esetén is. További pozitívum, hogy a londoni olimpiai játékok esetében, szintén az m1, m2 és m1 HD csatornákon a Tegnap TV-je funkció előnyeit is élvezhetik majd az IPTV előfizetők. Azaz visszanézhetik a műsorok többségét, akkor is, ha nem állították be a felvételt előzetesen. A Tegnap TV-je szolgáltatás több, mint 40 csatornán érhető el az Invitel IPTV szolgáltatásában. Mindezen felül a vállalat IPTV és digitális kábeltévé portfoliójában 18 új HD csatorna érhető el, ez a leggazdagabb HD-kínálatot jelenti a magyar piacon. Az Invitel előfizetői számára hozzáférhető továbbá az internet segítségével az országon belül bárhonnan nézhető HBO GO szolgáltatás is. Az m3D műsor sugárzása is elkezdődött: júliustól augusztus közepéig az Invitel egyes hálózataiban ingyenesen elérhető a 3D-s csatorna, ahol az olimpia izgalmas eseményeit térhatásban élvezhetik a nézők. Az Invitel a jövőben is folytatni fogja az előremutató fejlesztéseket.

Televíziózás saját időbeosztás szerint

A digitális kiegészítő funkciók biztosítása az olimpiai játékok előtt és közben az Invitel elmúlt hónapokban történő fejlesztéseinek eredménye. A cég által biztosított új kényelmi szolgáltatások segítségével a nézők kezükbe vehetik a műsorszerkesztés lehetőségét a nyár legnagyobb sporteseménye kapcsán is. Az Invitel célja, hogy a lehető legmodernebb szolgáltatásokat nyújtsa ügyfeleinek, amelyhez hozzá tartozik például az is, hogy a nézők saját időbeosztásuk szerint izgulhassák végig a londoni olimpia eseményeit, a magyar csapat sikereit, vagy éppen újranézhessék a legszebb pillanatokat. A vállalat minden fejlesztése egy célt szolgál: a lehető legmagasabb szintre emelni az otthoni szórakoztatást, a televíziózás és az internetezés élményét.

(X)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.