Bulvár

Kisteherautóban megbújt migránsokat fogtak

Kisteherautóban megbújt migránsokat fogtak

2012. március 14., szerda
Kisteherautóban megbújt migránsokat fogtak

Egy Renault kisteherautóban megbújt 25 illegális migránst fogtak el a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztályának munkatársai az Akció Alosztály kommandósaival és a Szegedi Határrendészeti Kirendeltséggel együttműködve ma hajnalban Kübekháza térségében - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A 25 illegális migráns a hajnali órákban a hármashatár mentén egy Renault Master rakterében lépte át illegálisan a zöld határt. A migrációs ügyek nyomozói a főkapitányság kommandósaival közösen Kübekháza térségében állították meg a járművet. A kisteherautóban 4 koszovói és 21 afgán állampolgár utazott, akik a szintén elfogott magyar embercsempészek segítségével Bécsbe szerettek volna eljutni. Az útért fejenként több ezer eurót fizettek. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya a két elfogott magyar embercsempészt őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat. A határsértők ellen idegenrendészeti eljárás indult - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.