Bulvár

Fokozott ellenőrzés a magyar-román határon

Fokozott ellenőrzés a magyar-román határon

2012. január 18., szerda
Fokozott ellenőrzés a magyar-román határon

A közúti közlekedési balesetek megelőzése, a közlekedés biztonságát veszélyeztető jogsértések elkövetőinek felderítése és az illegális migráció megelőzése és megakadályozása érdekében a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Csongrád Megyei Kormányhivatal Közlekedési Felügyelősége közös, fokozott ellenőrzést tart január 19-én és 20-án.

A fenti célok érdekében az akció során kiemelt figyelmet fordítanak a gyorshajtók és ittas járművezetők kiszűrésére, a vezetési- és pihenőidők, valamint a személyszállítás szabályainak betartására, illetve a passzív biztonsági eszközök használatára. A magyar-román határ térségében végzett ellenőrzés idején mind a hazánkba belépő, mind a kilépő forgalmat ellenőrzik. Az egyenruhások a külföldi elkövetők esetében élnek a jogszabály adta visszatartás lehetőségével a jogsértés miatt kiszabott bírság helyszíni megfizetése érdekében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.