Bulvár

Kiskutyáját sétáltató kislányra támadt két nagytestű eb Szegeden

Kiskutyáját sétáltató kislányra támadt két nagytestű eb Szegeden

2011. november 24., csütörtök
Kiskutyáját sétáltató kislányra támadt két nagytestű eb Szegeden

Két nagytestű eb támadott meg egy kiskutyáját sétáltató kislányt tegnap késő délután Szegeden. A két közép-ázsiai juhász kutya egy közeli ház udvaráról szaladt ki az utcára - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A 13 éves kislány a Thököly és a Petrozsényi utca kereszteződésénél sétáltatta kiskutyáját, amikor a két nagytestű jószág rátámadt westijére és lefojtották. A kislány próbált segíteni a kiskutyáján, ekkor támadták meg a nagytestű ebek, amik végül elszaladtak. A mentők kórházba vitték a 13 éves szegedi lányt, aki nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett el. A kutyákat a tulajdonos egyik ismerőse fogta be és vitte haza. A helyszínre hívott kerületi állatorvos a két támadó állatot az algyői ebrendészeti telephelyre szállíttatta megfigyelésre. A kislány westije a helyszínen elpusztult. A Szegedi Rendőrkapitányság eljárást indított az ügyben - olvasható a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.