Bulvár

Nyári meleg várható a hétvégén

Nyári meleg várható a hétvégén

2011. szeptember 2., péntek
Nyári meleg várható a hétvégén

Nyári meleg várható a hétvégén az egész országban, bár szombaton néhol még előfordulhat csapadék - közölte pénteken az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa az MTI-vel.

Török László

tájékoztatása szerint a péntekre virradóra átvonult hidegfront után - amely miatt néhány helyen zivatarok is kialakultak - keleten napközben még lehet felhősödésre számítani. Szombaton sem lesz teljesen száraz a levegő, ezért gomolyfelhők zavarhatják meg a többórás napsütést, néhol zápor, zivatar is előfordulhat, de jelentős csapadékra nem kell számítani. Hajnalban 13-18 fok lesz, napközben 26 és 31 Celsius-fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet. Vasárnap hasonló időre van kilátás, száraz, meleg levegő alakítja az időjárást, ezért derűs, napos idő várható a szombatival megegyező hőmérsékleti adatokkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.