Bulvár

Zokniban tört fel egy autót

Zokniban tört fel egy autót

2011. május 18., szerda
Zokniban tört fel egy autót

Lakossági bejelentés alapján értek tetten egy 24 éves hajléktalan férfit a Szegedi Rendőrkapitányság járőrei, miközben egy autót tört fel szerdára virradó éjszaka - tájékoztat a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtószolgálata.

Éjfél körül lakossági bejelentés érkezett a rendőrség segélyhívószámára arról, hogy egy Opelnek betörték az ablakát, a kocsiban pedig egy férfi ül és kutat. A helyszínre érkező rendőrök a járműben találták az elkövetőt, aki egy zoknival a kezén éppen a kesztyűtartót pakolta ki. A 24 éves büntetett előéletű férfit a rendőrök előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerte tettét. A rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Ellene lopás kísérlete miatt indult büntetőeljárás - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.