Bulvár

Megtalálták a domaszéki kutyát

Megtalálták a domaszéki kutyát

2011. március 17., csütörtök
Megtalálták a domaszéki kutyát

Megtalálták ma reggel azt a kutyát, amelyik tegnap délben Domaszéken megharapott egy 9 éves kislányt - tudtuk meg Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivőtől.

Mint ismeretes, szerdán egy német juhász kutya rátámadt egy, az iskolából testvérével és diáktársával hazafelé tartó kislányra, és az arcát megmarta. A sérült lányt a mentő Szegedre szállította. A rendőrök a polgárőrökkel és a mezőőrökkel együtt keresni kezdték a kutyát, ezzel párhuzamosan folyt a szemle, valamint az adatgyűjtés, tanúkutatás, tanúk kihallgatása, illetőleg a kutya gazdájának felkutatása. A német juhász keresése végül csütörtökön reggel eredményre vezetett, az egyik domaszéki polgárőr találta meg Domaszék külterületén. A rendőrség értesítette az állatorvost, a kutya karanténba került, jelenleg megfigyelés alatt van - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.