Bulvár

A rendőrség keresi a domaszéki kutya gazdáját + FOTÓ

A rendőrség keresi a domaszéki kutya gazdáját + FOTÓ

2011. március 17., csütörtök
A rendőrség keresi a domaszéki kutya gazdáját + FOTÓ

Továbbra is keresi a rendőrség annak a kutyának a gazdáját, amelyik tegnap Domaszéken megharapott egy 9 esztendős kislányt – tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Mint ismeretes, szerdán egy németjuhász kutya rátámadt egy, az iskolából testvérével és diáktársával hazafelé tartó kislányra, és az arcát megmarta. A sérült lányt a mentő Szegedre szállította. A rendőrök a polgárőrökkel és a mezőőrökkel együtt keresni kezdték a kutyát, ezzel párhuzamosan folyt a szemle, valamint az adatgyűjtés, tanúkutatás, tanúk kihallgatása, illetőleg a kutya gazdájának felkutatása. A németjuhász keresése csütörtökön reggel eredményre vezetett, a domaszéki polgárőrök találták meg a település külterületén. A kutyát megfigyelés alá helyezték. Az eb gazdáját azonban továbbra is keresi a rendőrség, ebben várják a lakosság segítségét is. A kutya piros, ún. bolhanyakörvet visel. Kb. 45 kg súlyú, kan, ún. rajzos színezetű. A rendőrség kéri, akik információval rendelkeznek a kutya tulajdonosának kilétével kapcsolatban, hívják a rendőrség 107, 112-es hívószámát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.