Bulvár

Óvodába akart betörni, elfogták

Óvodába akart betörni, elfogták

2011. február 4., péntek
Óvodába akart betörni, elfogták

Egy szolgálaton kívüli rendőr fogta el azt a férfit, aki egy szegedi óvodába próbált betörni péntekre virradó éjszaka – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

A 41 éves férfi az ablaküveget betörve igyekezett bemászni az óvodaépületbe, az üvegcsörömpölésre azonban felébredt egy közelben lakó rendőr, aki azonnal a helyszínre sietett – mondta

Szenti Szabolcs

. A menekülő betörőt a rendőr üldözőbe vette, többször is megállásra szólította fel, a férfi azonban nem engedelmeskedett, sőt a nála lévő csavarhúzóval kétszer is fenyegetően lépett fel üldözőjével szemben, aki közben telefonon értesítette kollégáit. A betörő csak akkor adta meg magát, amikor a szolgálatban lévő járőrök is a helyszínre érkeztek – közölte a főhadnagy. A gyanúsítottat előállították, majd a kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A férfi korábban tizennégy alkalommal volt büntetve, főként vagyon elleni bűncselekmények miatt, jelenleg is több büntetőeljárás folyik ellene.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.