Bulvár

Román gázolót fogtak Szegeden

Román gázolót fogtak Szegeden

2010. augusztus 4., szerda
Román gázolót fogtak Szegeden

Magyar rendőrök fogták el a román gázolót

Kiváló együttműködésről adott tanúbizonyságot az a rendőri intézkedés, amelyben magyar rendőrök segítettek román kollégáiknak - tudtuk meg Pál János rendőrségi szóvivőtől.

Rendőrségi adatok alapján szerda reggel 9.45-kor kapták a nagylaki határrendészek az értesítést, miszerint Romániában a határ mentén egy moldáv forgalmi rendszámú tehergépjármű kerékpárost gázolt el, majd segítségnyújtás nélkül tovább haladt. A baleset következtében a kerékpáros súlyos sérüléseket szenvedett. A magyar rendőrök megállapították, hogy a kamion belépett Magyarországra, és intézkedtek annak a felkutatására. Intézkedés keretében lezárták a főbb útvonalakat, csomópontokat, ennek köszönhetően 11.16-kor a Szegedi Rendőrkapitányság járőrei Szeged-Szöregen igazoltatták a keresett kamiont. A moldáv forgalmi rendszámú kamion román sofőrével szemben a román hatóságok járnak el, büntetőeljárás keretében - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.