Bulvár

Latex nélküli óvszer az Árpád téren

Latex nélküli óvszer az Árpád téren

2010. július 6., kedd
Latex nélküli óvszer az Árpád téren
Tesztcsomagokkal várta az egyik óvszergyártó cég a vállalkozó kedvű érdeklődőket a nagyáruház előtti Árpád téren kedd délután, hogy új, latexmentes termékének tesztelésében segédkezzenek. Mintha rajtad se lenne - nemcsak a latexallergia sarkallta az óvszer fejlesztőit, hanem a vékonyabb kivitelezés is, mondta el portálunknak Widjaja Heriman, a Durex rendezvényszervezője. A RealFeel anyagból készült új óvszerek teljesen latex- és a megszokott óvszerillattól mentesek. A Durex Fetherlite Ultima óvszer pedig 50 mikron vastagságú, vagyis vékonyabb az átlagos emberi hajszálnál. "Találd meg álmaid állását, és legyél hivatalos Durex-teszter!" - ezzel a szlogennel csalogatja a cég a vállalkozó szellemű tesztereket.
A tesztelői "állásra" online regisztrációs felületen, a lovesexdurex.hu oldalon, valamint az országos állásbörze 4 helyszínén, személyesen lehet jelentkezni. Az összesen 5000 meghirdetett álláslehetőségből 3000 már betelt a honlapon. A további 2000 helyre az állásbörzéken lehet jelentkezni: július 7. Pécs, Café Paulus, Ifjúsági út 6., 13:00-17:00 július 8. Székesfehérvár, Alba Pláza bejárata, 13:00-17:00 július 9. Budapest, Gödör, 13:00-17:00
"Effektív állást kínálunk a jelentkezőknek arra, hogy teszteljék a terméket, és ezt jutalmazzuk is, minden vásárlást és tevékenységet, amit a lovesexdurex.hu oldalon folytatnak" - tudatta a rendezvényszervező. Az a cél, hogy minél többen megismerjék a márkát, és kellemes emlékeket kössenek hozzá. Aki részt vesz a kampányban, megkapja a Durex-teszter csomagját, ami különböző ajándékokat tartalmaz a "munkájához", a fenti weboldalon pedig megoszthatja az emlékeit, élményeit, és pontokat gyűjthet, amiket levásárolhat különböző termékekre és ajándékokra. Minden csomag egyedi regisztrációs kódot tartalmaz, amivel pluszpontokat kaphatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.