Bulvár

Megkéseltek egy fiatalt Szegeden (FRISSÍTVE)

Megkéseltek egy fiatalt Szegeden (FRISSÍTVE)

2010. március 27., szombat
Megkéseltek egy fiatalt Szegeden (FRISSÍTVE)

Alig fél nappal a bűncselekmény elkövetése után a Csongrád megyei rendőrök szombaton már gyanúsítottként hallgattak ki két szegedi fiatalembert, akik a gyanú szerint a péntek éjszakai életveszélyes sérülést okozták - tudtuk meg Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivőtől.

Mint ahogyan arról a mai nap folyamán már beszámoltunk, az elmúlt éjszaka, nem sokkal éjfél előtt, az egyik szegedi szórakozóhely közelében egy fiatalember szóváltásba keveredett ismeretlen személyekkel, s a vita bántalmazásba torkollott. A sértett fiatal férfi ezt követően betért a presszóba, és italt kért volna, azonban a pultosnak feltűnt, hogy vendége több sebből vérzik, és mentőt hívott. Kiderült, a fiatalembert több helyen is megszúrták, minek következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya életveszélyt okozó testi sértés gyanúja alapján indított büntetőeljárást. Az adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként gyorsan, néhány órán belül látókörükbe került két személy – két ugyancsak szegedi fiatalember - akik feltételezhetően a sérüléseket okozták. Gyanúsítotti kihallgatásukat követően a rendőrség őrizetbe vette őket. - tudtuk meg a szóvivőtől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.