Bulvár

Kábítószert találtak egy montenegrói autóban a röszkei vámosok

Kábítószert találtak egy montenegrói autóban a röszkei vámosok

2010. március 21., vasárnap
Kábítószert találtak egy montenegrói autóban a röszkei vámosok

Összesen 10 kilogramm, több mint 20 millió forint értékű jó minőségű marihuánát találtak a röszkei vámhivatal munkatársai szombaton délután egy montenegrói rendszámú autó ellenőrzése során - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP) vasárnap az MTI-vel.

A vámosok szombaton a délutáni órákban ellenőrizték a montenegrói férfit és az általa vezetett szintén montenegrói rendszámú kocsit. A pénzügyőröknek több körülmény is felkeltette a figyelmét, ezért tételes vámvizsgálat mellett döntöttek. A gépkocsi középső kipufogó dobjából, valamint a hátsó átalakított lökhárító mögötti üregből összesen 10 kilogramm jó minőségű marihuána került elő. A vámhatóság a 20 millió forint értéket meghaladó kábítószer szállítmányt és a gépjárművet lefoglalta, a montenegrói férfit őrizetbe vette, ellene visszaélés kábítószerrel bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt eljárást indított.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.