Bulvár

Tizenegy határsértőt fogtak néhány óra alatt Röszkénél

Tizenegy határsértőt fogtak néhány óra alatt Röszkénél

2010. február 11., csütörtök
Tizenegy határsértőt fogtak néhány óra alatt Röszkénél

Tizenegy határsértőt fogtak el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség járőrei mindössze négy és fél óra alatt csütörtökön a röszkei zöldhatáron - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

Négy szerb és három koszovói állampolgárt hajnalban igazoltattak, négy afgán állampolgárt pedig reggel a mórahalomi településőr és a vele szolgálatot teljesítő közterület-felügyelő értesítése alapján fogtak el a határrendészek - mondta

Pál János

, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A tizenegy illegális határátlépő még az éjszaka leple alatt indult el szerb területről, hogy Magyarországra, illetve Nyugat-Európába jusson - közölte az alezredes. Az elfogott, előállított emberek közül az idegenrendészeti eljárást követően két szerb állampolgárral szemben - a kitoloncolásuk mellett - öt év, két szerbbel szemben egy év beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el, a koszovói és afgán állampolgárok pedig a kiskunhalasi őrzött szállásra kerültek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.