Előzetes letartóztatásban a rendőrt betondarabbal megdobó szír nő

2015. szeptember 11., péntek · Hozzászólok

A Szegedi Járásbíróság nem jogerősen elrendelte annak a szír nőnek az előzetes letartóztatását, akit hivatalos személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt szerdán vett őrizetbe a rendőrség. A bíróság döntése alapján a gyanúsított előzetes letartóztatása október 11-ig tart.
Tovább »

Rekord – több mint háromezer határsértőt fogtak el Csongrád megyében szerdán

2015. szeptember 10., csütörtök · Hozzászólok

migransok_roszke_0909_09_gs

Minden eddiginél több, 3011 határsértőt – köztük 661 gyermeket – fogtak el a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén szerdán – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.
Tovább »

Több mint két és fél ezer határsértőt tartóztattak fel Csongrád megyében

2015. szeptember 9., szerda · Hozzászólok

migransok_roszke_0909_09_gs

Kétezer-ötszázhuszonkilenc határsértőt – köztük 455 gyermeket – tartóztattak fel a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén kedden – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t.
Tovább »

Reggelig csaknem ezer migránst fogtak el

2015. szeptember 7., hétfő · Hozzászólok

Reggel 8 óráig 999 illegális bevándorlót fogtak el hétfőn, velük együtt 167 740-re nőtt idén a tiltott határátlépést elkövetők száma – mondta a rendőrség sajtótájékoztatóján Balázs László, az Országos Rendőr-főkapitányság határrendészeti főosztályának vezetője.
Tovább »

Több mint ezerhétszáz határsértőt tartóztattak föl Csongrád megyében szerdán

2015. szeptember 3., csütörtök · Hozzászólok

bevandorlok_begyujtese06kf

Csongrád megye déli részén negyvenkét csoportban 1747 határsértőt – köztük 389 gyermeket – tartóztattak föl a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve szerdán – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.
Tovább »

Sínek mentén tiltakoztak migránsok Kőbánya-Kispesten (FRISSÍTVE)

2015. szeptember 2., szerda · Hozzászólok

Illegális bevándorlás - A síneknél tiltakoztak migránsok K

Migránsok egy csoportja a sínek mentén tiltakozott budapesti Kőbánya-Kispest vasútállomáson szerda reggel, rendőri intézkedésre volt szükség. A csoport tagjai nem akartak átszállni a debreceni befogadó állomás felé elindított szerelvényre.
Tovább »

Csaknem négyezer eurót fizettek a határsértők egy budapesti útért

2015. szeptember 2., szerda · Hozzászólok

Illegális bevándorlás - Migránsok a magyar-szerb határnál

Fejenként 200 eurót, összesen mintegy 1,2 millió forintnyi összeget fizetett 19 szír állampolgár embercsempészeknek, hogy Röszkéről Budapestre szállítsák őket – tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője szerdán az MTI-t.
Tovább »

Illegális bevándorlás: tömegverekedés volt a kiskunhalasi menekülttáborban

2015. augusztus 30., vasárnap · Hozzászólok

Tömegverekedés tört ki a kiskunhalasi meghallgató ponton illegális bevándorlók között vasárnap délután, a készenléti rendőrség a két csoportot könnygázzal tudta szétválasztani – tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.
Tovább »

Felborult egy migránsokat szállító kisteherautó az M5-ös autópályán

2015. augusztus 28., péntek · Hozzászólok

Átszakította a szalagkorlátot, majd felborult egy illegális bevándorlókat szállító kisteherautó péntek hajnalban Kiskunfélegyháza közelében. A balesetben többen megsérültek, egy román embercsempészt a rendőrök elfogták – tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.
Tovább »

Csaknem kétezer határsértőt tartóztattak fel Csongrádban csütörtökön

2015. augusztus 28., péntek · Hozzászólok

migransok_csutortok07_gs

Csaknem kétezer határsértőt tartóztattak fel Csongrád megyében a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve csütörtökön. A rendőrök 1896 illegális bevándorlóval, köztük 375 gyermekkel szemben intézkedtek – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője péntek reggel az MTI-t.
Tovább »

Macska-egér harc migránsok és rendőrök között Röszkénél + FOTÓK (ÉLŐ)

2015. augusztus 27., csütörtök · 113 hozzászólás

migransok_csutortok_este07_gs

Szeged utcáin is egyre több migráns jár-kel, a nagyállomáson hatszáz bevándorlót szállítottak vonatokra. Újabb befogadótáborok nyílhatnak a déli határon. Csütörtökön is özönlöttek az illegális bevándorlók Szerbiából Röszkére. Szerdán új rekord született: 3241 határsértőt fogtak el a rendőrök. Este egy kétszáz fős csoport megszökött a gyűjtőpontról, egy részüket Szentmihálynál tudták csak feltartóztatni.
Tovább »

Illegális bevándorlás – TEK: őrjöngő illegális bevándorlót fékeztek meg

2015. augusztus 27., csütörtök · 2 hozzászólás

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) fogdájában őrjöngő illegális bevándorlót kellett megfékeznie a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységeinek – közölte a szervezet csütörtökön az MTI-vel.
Tovább »

Csaknem kétezer határsértőt tartóztattak fel Csongrádban

2015. augusztus 25., kedd · Hozzászólok

migransog_szeged_kulterulet38_gs

Negyvenhárom csoportban 1930 illegális bevándorlóval – köztük 309 gyermekkel – szemben intézkedtek a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén hétfőn – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-t.
Tovább »

Több mint ezerkétszáz illlegális bevándorlót tartóztattak fel Csonrádban

2015. augusztus 23., vasárnap · Hozzászólok

Illegális bevándorlás - Határsértõk Csongrád megyében

Negyvenhárom csoportban 1256 illegális bevándorlóval – köztük 274 gyermekkel – szemben intézkedtek a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén szombaton – közölte a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata vasárnap az MTI-vel.
Tovább »

Több mint ezernégyszáz illegális bevándorlót tartóztattak fel pénteken Csongrád megyében + VIDEÓ

2015. augusztus 22., szombat · Hozzászólok

Negyvenhat csoportban 1439 illegális bevándorlóval – köztük 290 gyermekkel – intézkedtek a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén augusztus 21-én – adta hírül a police.hu.
Tovább »

Csaknem kétezer határsértőt tartóztattak fel Csongrád megyében vasárnap

2015. augusztus 17., hétfő · Hozzászólok

bevandorlok_begyujtese06kf

Negyvenegy csoportban 1931 illegális bevándorlóval – köztük 339 gyermekkel – szemben intézkedtek a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén vasárnap – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.
Tovább »

Több mint ezerötszáz határsértőt tartóztattak föl Csongrád megyében + FOTÓK

2015. augusztus 12., szerda · Hozzászólok

migransok03kf

Ötvenöt csoportban 1521 határsértőt – köztük 360 gyermeket – tartóztattak föl a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén kedden – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t.
Tovább »

Több mint ezerkétszáz határsértőt tartóztattak föl Csongrád megyében hétfőn

2015. augusztus 11., kedd · Hozzászólok

Negyvennégy csoportban 1203 határsértőt – köztük 223 gyermeket – tartóztattak föl a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén hétfőn – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-t.
Tovább »

Több mint ezernégyszáz határsértőt tartóztattak föl Csongrád megyében csütörtökön

2015. augusztus 7., péntek · Hozzászólok

bevandorlok_begyujtese05kf

Csongrád megye déli részén 57 csoportban 1414 határsértőt – köztük 252 gyermeket – tartóztattak föl a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve csütörtökön – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-t.
Tovább »

Több mint ezerháromszáz határsértőt tartóztattak föl Csongrád megyében

2015. augusztus 6., csütörtök · Egy hozzászólás

Hatvan csoportban 1331 határsértőt – köztük 235 gyermeket – tartóztattak föl a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén szerdán – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.
Tovább »

Több mint kétezer embert fogtak el a magyar-osztrák-német közös járőrök

2015. július 31., péntek · Hozzászólok

Februárban kezdődött a magyar-osztrák-német közös vasúti járőrszolgálat a Magyarországról induló nemzetközi vonatokon, az azóta eltelt fél évben a rendőrök 7200 embert ellenőriztek, és több mint kétezret, többségében az országban való tartózkodás szabályainak megszegése miatt, elfogtak – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata az MTI megkeresésére pénteken.
Tovább »

Csaknem ezernégyszáz határsértőt tartóztattak fel Csongrád megyében szerdán

2015. július 30., csütörtök · Hozzászólok

Illegális bevándorlás - Határsértõk Csongrád megyében

A rendőrök 53 csoportban 1391 határsértőt – köztük 256 gyermeket – tartóztattak fel a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén szerdán – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.
Tovább »

Illegális bevándorlás: közegészségügyi szemle a szegedi Nagyállomáson (FRISSÍTVE)

2015. július 29., szerda · 50 hozzászólás

Illegális bevándorlás - Önkéntesek segítenek a bevándorl?

Egy keddi hírre reagálva, miszerint ötven illegális bevándorlót vittek kórházba fertőzés miatt Budapesten, a Szegedi Járási Hivatal Népegészségügyi Intézete közegészségügyi szemlét tart a Szegedi Nagyállomáson csütörtökön 10 órától.
Tovább »

Migránsoknak nyújt segítséget a Magyar Vöröskereszt

2015. július 12., vasárnap · 3 hozzászólás

Migránsoknak nyújt elsősorban pszichológiai segítséget a röszkei állomáson a Magyar Vöröskereszt; elsődleges feladatuk, hogy a bevándorlókat megfelelően tájékoztassák, illetve megnyugtassák – mondta a Magyar Vöröskereszt főigazgató-helyettese az M1 aktuális csatorna vasárnap reggeli műsorában.
Tovább »

Több mint hétszáz határsértőt tartóztattak fel Csongrád megyében

2015. július 12., vasárnap · Hozzászólok

Illegális bevándorlás - Határsértõk Csongrád megyében

752 határsértőt – köztük 117 gyermeket – tartóztattak fel a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén szombaton – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t.
Tovább »

Több mint hétszáz határsértőt tartóztattak föl Csongrád megyében

2015. július 11., szombat · Hozzászólok

bevandorlok_begyujtese06kf

Pénteken 731 határsértőt – köztük 135 gyermeket – tartóztattak föl a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve Csongrád megye déli részén – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-t.
Tovább »

Következő oldal »